23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spændende nyhed i det nye år

Vi glæder os i denne tid. Ikke bare venter en velfortjent juleferie, men i Adding har vi et ambitiøst nyt tiltag på vej, som vi glæder os meget til at berette nærmere om lige efter nytår. I begyndelsen af 2024 søsætter vi nemlig et nyt søsterselskab til Adding Engineering.

Adding Robotics -  en helt ny spiller på banen – og med Lasse Thomsen som direktør får firmaet fra start erfaren kapacitet med ombord. 

Adding Robotics yder strategisk rådgivning om robotter, kunstig intelligens og flowanalyser, og stiller også kapacitet til rådighed for både offentlige og private organisationer, der har brug for manpower i kortere eller længere tid. 

De hjælper med at finde veje i robot- og automatiseringsjunglen, giver rådgivning funderet på stor ekspertise og kundens 100% uafhængige partner. 

Som søsterselskab til Adding Engineering har Adding Robotics adgang til at trække på mere end 60 dygtige ingeniørers erfaringer i at løse komplekse udfordringer i en bred vifte af brancher. Firmaet er landsdækkende med kontorer i Aalborg, Ballerup og Vejle.

 

Følg Adding Robotics her https://www.linkedin.com/company/99146015/admin/feed/posts/

eller send en mail til CEO Lasse Thomsen på lth@adding.dk 

 

Med ønsket om en rigtig glædelig jul og godt nytår til alle.

Martin Poulsen

CEO

adding.dk

Adding Engineering ApS
Gasværksvej 24
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32348955
P nummer: 1018016113

Kontaktperson

MMS
Mie Momsen Sloth
Marketingkoordinator
+45 61659985 mms@adding.dk

Send til en kollega

0.047