23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt Gennembrud: JCB beviser hydrogens bredere appel

Nyt Gennembrud: JCB beviser hydrogens bredere appel for varebilsejere. JCB har endnu engang skabt et stort gennembrud i at bevise, hvor bredt anvendelig vandstof forbrændingsteknologi er, ved at installere en af deres super-effektive vandstof fremdriftsmotorer i en Mercedes Sprinter varebil.

Udløber
20. november 2027

Ombygningen af den hvide varebil blev gennemført på blot to uger, og en af de første testkørere var JCB's formand, Anthony Bamford, der leder virksomhedens £100 millioner store projekt inden for vandstoffremdriftsmotorer.

Den forbrændingsmotor, der bruges i varebilen, er den samme som allerede driver prototypen på JCB's bygge- og landbrugsmaskiner. Det er den anden Mercedes-varebil, der er blevet ombygget med en JCB-vandstoffremdriftsmotor; tidligere i år blev en 7,5 ton Mercedes-lastbil udstyret med JCB's vandstoffremdriftsteknologi.

Lord Bamford udtalte: "Vi har ombygget dette køretøj med en JCB-vandstoffremdriftsmotor for at vise, hvor simpelt det vil være at konvertere eksisterende varebiler og for at vise, at det ikke kun er bygge- og landbrugsmaskiner, der kan drives af vandstoffremdrift. Selvom konvertering af varebiler ikke vil være JCB's opgave, viser det, at der er alternativer til batterier, der kan fungere meget effektivt."

JCB har allerede fremstillet mere end 70 vandstoffremdriftsmotorer som en del af et projekt, der involverede 150 britiske ingeniører, og de driver nu prototypen på JCB's gravemaskiner og teleskoplæssere. Den ombyggede varebil blev tidligere drevet af diesel, og skiftet til vandstoffremdrift er endnu et gennembrud, der understreger, at denne form for energi kan være en langt hurtigere vej til at nå globale mål for reduktion af CO2-udledning. Vandstoffremdriftskøretøjer kan også tankes betydeligt hurtigere, på blot få minutter sammenlignet med flere timer til opladning af batterier.

JCB er udvikleren af verdens første arbejdende vandstoffremdriftsmaskiner til byggeri og landbrug. Sidste år præsenterede JCB endnu en brancheinnovation - en mobil vandstoffyldestation, der giver en hurtig og nem måde at tanke maskiner på byggepladsen. JCB's vandstoffremdriftsmotorer fremstilles hos JCB Power Systems i Derbyshire.

 

Granzow A/S - Din Partner i Generatorer fra JCB
Vi er stolte af at samarbejde med JCB, som vores leverandør af generatorer til salg og leje i Danmark.
Kom og besøg os hos Granzow A/S på vores adresse Ejby Industrivej 26, 2600 Glostrup, og få en snak om den seneste af Stage V generator, model G100RS V. 

Vores ekspert står klar til at guide dig gennem alle de fantastiske funktioner og fordele, som generatoren bringer med sig. Med JCB's avancerede teknologi og innovation er G100RS V mere end bare en generator - den er en revolution inden for effektivitet, miljøvenlighed og ydeevne.

Kontakt os i dag for at finde den perfekte løsning til dine behov!
Tlf.: 43 20 26 00
E-mail: webshop@granzow.dk
Web: www.granzow.dk

Vi har mere end 87 års erfaring og tilbyder et stort udvalg af forskellige produkter inden for lufttryk både til små og store virksomheder på tværs af mange brancher.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047