23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kundecase: Fjeder til ladekontakt til tysk elektronikvirksomhed

En tysk elektronikvirksomhed oplevede problemer med en metalfjeder til et af deres produkter. Emnedesign og udvikling er nøglen til et konkurrencedygtigt produkt. Det er derfor en del af vores DNA at skabe innovative stanseløsninger ved at integrere vores tekniske knowhow i den tidlige designfase.

Som en strategisk partner til stansning af metal- og hybriddele var vi derfor involveret i at lokalisere problemerne. Vi fandt ud af, at problemerne opstod grundet designet.

Kundens udfordring: Det gamle design havde markante udfordringer med kvaliteten. Designet bestod af to dele: en drejet del med en nikkelbelagt overflade og en stanset del. Det to-delte design var dyrt at producere, da det krævede flere processer og emnerne endte med at have kvalitetsproblemer.

Kundens mål: Reducere produktionstiden og løse kvalitetsudfordringen uden at øge omkostningerne.

Stansomatic’s løsning: Vores løsning var at udvikle et nyt design, der sikrede kvalitetsemner. Et team af værktøjskonstruktører, værktøjsmagere og teknisk salg begyndte på et nyt og optimeret design, som kun bestod af en enkelt del med nikkel på kontakten.

Læs hele casen om metalfjeder til ladekontakt og se kundens resultat på vores hjemmeside.

Stansomatic A/S
Kornmarken 25
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17470833
P nummer: 1001294107

Send til en kollega

0.047