23948sdkhjf

Stansomatic A/S

Stansomatic A/S er eksperter i udstansning af avancerede emner i tyndt metal og stål. Vi har mere end 45 års erfaring at trække på og med en stærk kultur inden for innovation, kan vi optimere dit projekt, så du får den mest funktionelle løsning billigst muligt

Udstansede og optrukne emner

Emnerne fremstilles i følgesnitværktøjer og moderne stanseautomater med pressekraft op til 63 tons, og hastigheder op til 800 slag /min.

Seriestørrelser fra 50.000 stk. op til flere millioner.

Emnerne kan leveres som løse emner eller opspolet på spoler af forskellige størrelser og materiale. Endvidere kan vi tilbyde levering i tape on reel, i trays, eller anden form for specialemballage. Eventuel montage eller anden form for viderebehandling kan også tilbydes.

Se et udsnit af vores produktreferencer på vores hjemmeside.

Fremstilling af prototyper

Stansomatic tilbyder også fremstilling af prototyper, prøveserier og mindre seriemængder, både som plane og bukkede emner. Disse fremstilles ved hjælp af trådgnistning og ætsning, samt simple bukkeværktøjer

Pakning

Efter produktion og affedtning pakkes emnerne i henhold til kundens specifikationer. Emballeringen spænder fra pakning af bulkvarer til pakning i trays og Tape On Reel. Et af de nyere tiltag som Stansomatic tilbyder er fuldautomatisk stansning og pakning direkte i tape eller trays, evt. understøttet af 100% emnekontrol, f.eks. med et Vision-system. Stansomatic udfører mange avancerede montageformer, bla. delmontage i plast.  

Stansomatic er en erfaren virksomhed; både på det danske og udenlandske marked. Vi har eksport til Brasilien, Estland, Irland, Italien, Kina, Litauen, Malaysia, Malta, Polen, Ungarn, USA, Sverige, Tjekkiet og Tyskland – primært inden for elektronikbranchen. Eksportandelen udgør ca. 85 %.

Fakta om Stansomatic A/S

Adresse
Stansomatic A/S
Kornmarken 25
7190 Billund
Se på kort

Region
Danmark
Syddanmark
Billund Kommune

Telefon: +45 75338300

Fax: +45 75332930

CVR nummer: DK17470833

P nummer: 1001294107

Certifikater: ISO 9001

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Anneline Gillstedt

Henrik Hansen
Afdeling: Salg
Stilling: Salgschef
Direkte telefon: +45 76 50 49 10

Send til en kollega

0.187