23948sdkhjf
Del siden

Stansomatic A/S

Stansomatic A/S  har over 50 års erfaring med stansning af avancerede emner i tyndt metal og stål. Vi kan tilbyde vores kunder kvalitetssikrede stanseemner og god service. Med mere end 50 års erfaring og en stærk kultur for innovation kan vi optimere dit projekt, så du får den mest funktionelle løsning billigst muligt.

Konstruktion og værktøjsfremstilling

Stansomatic A/S har egen konstruktionsafdeling og værktøjsafdeling, hvor følgesnitværktøjerne konstrueres og fremstilles. Emneudvikling foregår ofte i et meget tæt samarbejde med kunden. Emnerne fremstilles i følgesnitværktøjer og moderne stanseautomater med pressekraft op til 63 tons og hastigheder op til 800 slag/min.

Fremstilling af prototyper

Vi udvikler prototyper til vores kunder inden vi fremstiller et værktøj. Værktøjsafdelingen fremstiller prototyper der giver kunden mulighed for at gennemføre montagetest m.v. under realistiske forhold. Ligeledes er der mulighed for manuelt at producere opstartsserier.

I denne proces sker der samtidig en optimering af emnet i samarbejde med kunden. Dermed opnås sikkerhed for, at de udviklede emner er tilpasset optimalt både til kundebehov og produktionen, således at produktionstid og omkostninger minimeres.

Stansning

Stansomatic råder over en fleksibel og topmoderne maskinpark, hvor værktøjerne kan benyttes i flere forskellige pressere med op til 800 slag/min. Dette sikrer en optimal og smidig produktion. I produktionsforløbet kan tilbydes spole-til-spole affedtning i en vaskelinje. Større oplag kan affedtes klinisk i et alkoholanlæg, ligesom der kan stanses i fordampende olie.

Al produktion foregår in-house og vi producerer alle stanseemner i vores egne maskiner.

Stansning sikrer dig konkurrencedygtige priser og lave omkostninger. Vi kan producere mere komplicerede emner ved hjælp af stansning, bukning og dybtrækning. Samtidig er der den fordel, at stansning udnytter materialet bedst muligt og vi kan dermed reducere spild.

Kvalitet

Stansomatic A/S har siden 1992 været kvalitetscertificeret i henhold til ISO 9001 og i 2018 blev certificeringen opgraderet til den nye standard ISO 9001:2015. Vi arbejder dedikeret med kvalitet i alle vores processer og arbejdsgange – her kan vi blandt andet nævne PPAP, vision systemer, Six Sigma og LEAN.

Specielle processer

Vi håndterer også medical validering og PPAP og tilbyder automatisk pakning med 100% vision kontrol i tape on reel eller trays. Derudover kan vi tilbyde omstøbning af metalemnet i reel-to-reel, lasergravering og lasersvejsning.

Stansomatic A/S
Kornmarken 25
7190 Billund
Danmark
CVR nummer: DK17470833
P nummer: 1001294107
AAA-guld-diplom, ISO 9001:2015
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047