23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye talenter på banen i HSHansen: DGNB-Case i front

I starten af denne uge var vi glade for at byde velkommen til fire nyuddannede kandidater på vores kontor i Viby. Disse lovende talenter træder ind i vores arbejdsmiljø som en del af et spændende samarbejde med "Lead the Talent."

I de kommende otte uger vil de blive integreret i vores team og primært arbejde tæt sammen med Project Assistant  Louise Hougaard Frederiksen og Sustainability Manager Pernille Kjær.

HSHansen har en klar målsætning med dette partnerskab: at introducere nye perspektiver i udviklingen af standarddokumentation til DGNB-certificeringer.

Gennem årene har vi opbygget betydelig ekspertise omkring kravene til dokumentation og har samlet en omfattende mængde dokumentation om vores produkter. Nu er tiden inde til at tage dette skridt videre og tage imod en frisk og nytænkende tilgang, som vil gøre vores dokumentation endnu mere overbevisende og brugervenlig for vores kunder.

Da DGNB-certificering og dokumentation spiller en central rolle i flere aspekter af vores virksomhed, vil vores nye talenter også blive introduceret til vores erfarne kolleger i den kommende periode.

Lad os præsentere vores fire udvalgte kandidater, som er klar til at tage udfordringen op:
Jerusheny Henry
Lukas Wunsch
Nour Halloum
Zoë Triston

Vi ser frem til et produktivt og berigende samarbejde med disse talenter, som vil bidrage til vores vedvarende vækst og udvikling.

"Lead the Talent" er et konsulentbureau, der er dedikeret til at hjælpe både talenter og virksomheder med at realisere deres fulde potentiale gennem talentudvikling, mangfoldighed og innovation. De opererer i flere byer, herunder Aarhus, Odense, Esbjerg og Aalborg.

Læs mere om DGNB certificering i HSHansen her

HSHansen a/s
Bredgade 4
6940 Lem
Ringkøbing-Skjern Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73492114

Kontaktperson

PBK
Pernille Brændstrup Kjær
peba@hsh.dk

Send til en kollega

0.047