23948sdkhjf
Del siden
Annonce

123 spørgelystne studerende på besøg hos Stansomatic

I dag havde vi besøg af 123 eksportingeniører, produktionsteknologer og produktions- og maskiningeniører i forbindelse med Billund KarriereTour TECH.

Vi er igen i år en del af Billund KarriereTour TECH, hvor vi sammen med 7 andre tech-virksomheder byder studerende på videregående tekniske uddannelser indenfor.

Den 26. oktober fik de et indblik i hverdagen i en stansevirksomhed. De studerende sagde blandt andet:

  • “Jeg syntes besøget var helt i top, man kunne sagtens have brugt en hel dag derude.”
  • “Stansomatic var helt bestemt det bedste sted. De lagde en masse energi i rundvisningen, og det var alt i alt en rigtig god oplevelse.”
  • “Det var meget interessent at besøge jeres virksomhed og se hvordan I arbejder. Det har givet stor lyst til at have jer med i fremtidige karriereovervejelser.“

Med fokus på karrierelæring og fremtidigt samarbejde blev de unge mennesker inviteret indenfor til en snak om stansning, konstruktion og automatisering. De fik også inspiration til, hvilken karriere deres uddannelse kan give dem.

Sidst på dagen fik vi dem på tomandshånd, hvor vi stod klar og kunne fortælle dem mere om mulighederne ved Stansomatic som praktiksted eller specialepartner.​

Vi håber, de vil have os i kikkerten, når de skal finde job både under og efter uddannelse. Og så håber vi også at de har fået appetit på Billund Kommune som et sted de gerne vil bo.

Tusind tak til alle de studerende for besøget og alle de gode spørgsmål.

Har du lyst til at arbejde sammen med os omkring praktik, eksamensprojekt, speciale eller lignende hører vi meget gerne fra dig. Ansøg om praktik eller andet samarbejde på vores hjemmeside.

Billund KarriereTour er arrangeret af Billund Erhverv med støtte fra Billund Kommune og Ole Kirk’s Fond. I dette års Billund KarriereTour TECH deltog 244 studerende, som hver især besøgte 8 lokale tech-virksomheder.

Stansomatic A/S
Kornmarken 25
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17470833
P nummer: 1001294107

Send til en kollega

0.047