23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KSN leverer avanceret testanlæg til Danfoss Redan A/S

Testanlæg skræddersyet til præcisionstest og maksimal ydeevne.

Hos KSN har vi udviklet et avanceret testanlæg til Danfoss Redan A/S. Anlægget kvalitetstester PM Ventiler - en trykstyret brugsvandregulator der benyttes til styring af varmtvandstemperatur.

 

Fuldautomatiseret testanlæg

Testanlægget er fuldautomatiseret med en Pick and Place-enhed, transportbånd og sensorer. Ved at implementere de automatiseret processer, har vi sikret en stabil drift, og øget testhastigheden med 12 procent.

 

Specifikke krav til arbejdsmiljø

For at opfylde Danfoss Redan A/S krav til et mere behageligt og sikkert arbejdsmiljø, er anlægget bygget med en integreret hæve-/ sænkefunktion. Derved kan skiftende operatører opretholde en ergonomisk korrekt arbejdsstilling. Endvidere er kontrolskabet fuldisoleret for at minimere støjniveau, og opfylde kundens krav til et mere behageligt og sikkert arbejdsmiljø.

 

Nem betjening og vedligeholdelse

Testanlægget er designet til nem betjening og vedligeholdelse. Store adgangsdøre til kontrolskabet gør vedligeholdelse til en leg. I tilfælde af en fejltestet ventil, flytter en Pick and Place-enhed ventilen fra transportbåndet, og over i en fikstur for fejlede ventiler. Operatøren har let adgang til de fejltestet ventiler via en udtræksskuffe. 

 

Kontakt os og hør hvordan vi kan optimere dine produktionsprocesser

Vores robot- og automationsløsninger er yderst tilpasningsdygtige og er velegnede til emner i alle størrelser og med forskellige kvalitetskrav. Besøge vores hjemmeside og udforsk, hvordan vi sammen kan optimere dine produktionsprocesser og sikre en uafbrudt produktion 24/7/365.

KSN Industri A/S
Bjerring Hede 12
8850 Bjerringbro
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31074517
P nummer: 1000346094

Kontaktperson

MJ
Mette Jakobsen
msj@ksn.dk

Send til en kollega

0.046