23948sdkhjf
Del siden

KSN Industri A/S

Med en kundeorienteret tilgang - Creating Solutions Together - og afsæt i høj faglighed, hjælper vi virksomheder med at styrke deres konkurrence kraft. Det gør vi ved levering af energioptimeret, driftssikre, high-end løsninger indenfor industrielle vaskeanlæg, testanlæg, specialmaskiner, automatisering og  industrirobotter.

Siden 1988 har vi brugt vores know-how og erfaring i samarbejdet med vores kunder, leverandører og interessenter til at skræddersy løsninger, som skaber værdi for vores kunder. Vi har nu mere end 35 år erfaring, og vores kunder tæller både små, mellemstore og store virksomheder. Vi er stolte af, at det inkluderer nogle af de største industrielle virksomheder i Danmark og på nærmarkederne, klik her for at se vores kundereferencer.

KSN producerer og sælger maskiner og styringer. Vandbaseret vaskeanlæg, transportanlæg og specialmaskiner som f.eks. Pick & Place håndteringsudstyr, robotter og testudstyr til pumpeindustrien, hører til blandt de utallige maskiner, som vi har leveret de sidste år. Også vores klein-smedarbejde hører til blandt de arbejdsopgaver, som vi udfører for en lang række af større firmaer i hele verden.

Grundighed
Grundigheden træder igennem alt, hvad vi foretager os. Fordelingen af vores ansatte i produktionen og i administrationen er derfor også ret atypisk. Over en tredjedel af vores 40 medarbejdere arbejder i administrationen med at kalkulere, konstruere og projektere for produktionen.

Vores medarbejdere
Hos KSN Industri har medarbejderne stor indflydelse på arbejdsopgaverne. Derfor stiller vi store krav til medarbejdernes faglige kunnen og deres selvstændighed. Vi lægger vægt på løbende at efteruddanne de faglærte. Lærlinge vil gennem uddannelsesforløbet få stillet mange alsidige opgaver, der giver grundlaget for udviklingen til en dygtig og selvstændig medarbejder. Det har blandt andet resulteret i, at vi har udklækket en danmarksmester i kleinsmedarbejde.

Vision
Hos KSN Industri ønsker vi at fortsætte med at være kundernes samarbejdspartner. Vi opnår den højeste tilfredshed, når vi ved hjælp af vores ekspertise og erfaring kan løse de opgaver, kunden kommer med. Derfor er kundernes ønsker vores produktpalette – og sådan skal det blive ved med at være. Vi vil fortsætte med at have den direkte kontakt til kunderne, når en ny maskine skal sælges. Vi mener, at vi på den måde bedst kan bevare vores høje serviceniveau.

KSN Industri A/S
Bjerring Hede 12
8850 Bjerringbro
Danmark
CVR nummer: DK31074517
P nummer: 1000346094
50
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031