23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stansomatic modtager Sølv i EcoVadis-rating

Vi har nået vores mål om at modtage en EcoVadis Sølvmedalje for 2023. Det er en fantastisk præstation for os og en klar forbedring i forhold til bronzebedømmelsen fra sidste år. Vi er nu også en blandt de øverste 15% af alle virksomheder, der er blevet bedømt af EcoVadis.

Vi har nået vores mål om at modtage en EcoVadis Sølvmedalje for 2023. Det er en fantastisk præstation for os og en klar forbedring i forhold til bronzebedømmelsen fra sidste år. Vi er nu også en blandt de øverste 15% af alle virksomheder, der er blevet bedømt af EcoVadis.

Vi er stolte af vores nye rating, og ser den som et resultat af vores indsats. Det motiverer os også til at fortsætte med at forbedre os.

Resultatet markerer en stigning på 10-point og viser, at vi er i overensstemmelse med vores forpligtelse til at sikre, at vi tager ansvar og opfordre til interesse og samarbejde i vores fælles mission mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten.

Vi synes, det er vigtigt med en ekstern vurdering af vores indsats inden for bæredygtighed for at sikre, at vi lever op til kundekrav, og de krav, vi stiller til os selv. Derfor deltager vi i en ekstern leverandørvurdering hvert år, der blandt andet har til formål at lokalisere områder, hvor vi kan forbedre os yderligere og områder, hvor vi i forvejen gør det godt.


Tidligere ratings
Stansomatic deltog for første gang i en EcoVadis-vurdering for et par år siden, og vi har løbende forbedret vores score til trods for de stigende evalueringskrav:

  • 2020 Bronzemedalje – score 47
  • 2021 Bronzemedalje – score 50
  • 2022 Bronzemedalje – score 54
  • 2023 Sølvmedalje – score 64


De første ratings resulterede i bronzemedaljer. Selvom vores præstation var over branchegennemsnittet i de alle kategorier, pegede vurderingerne på specifikke områder, der kunne forbedres. Vi tog deres forslag til forbedring seriøst og har implementeret nye politikker og fastsættelse af mål og handlingsplaner.

Årets EcoVadis Sølvmedalje har igen identificeret nogle områder, hvor vi kan forbedre os, især inden for kategorien bæredygtigt indkøb. Vi vil fortsætte med at gennemføre ændringer og investeringer, der gavner vores kunder, medarbejdere, samfund og miljø.

Desuden har mange af vores kunder bæredygtighedsmål, som det er en fordel, at vi kan understøtte. Derfor er det vigtigt, at vi bliver ved med at prioritere bæredygtighed og investere i nye løsninger og ny teknologi.

Hvad er EcoVadis?
EcoVadis er en uafhængig, international virksomhed, der certificerer leverandører for deres bæredygtighed. EcoVadis er verdens førende inden for området og er kendt for deres grundige analyser af leverandørers CSR-performance baseret på en række forskellige evalueringskriterier inden for arbejdsforhold, menneskerettigheder, miljø, etik og indkøb.

Hvis en EcoVadis rating er en del af din virksomheds leverandørkrav, kan du tale med os om et strategisk samarbejde.

Stansomatic A/S
Kornmarken 25
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17470833
P nummer: 1001294107

Send til en kollega

0.063