23948sdkhjf
Del siden
Annonce

KSN | Egne el-styringer giver en øget fleksibilitet

Hos KSN bygger vi selv vores el-styringer, det giver en større fleksibilitet, når vi bygger vores løsninger.

Vi har vores eget hold, af dygtige elektrikere og automatikteknikere. De er dedikeret til at bygge el-styringer til vores vaskeanlæg, testanlæg og specialmaskiner, derudover er de ansvarlige for integration af robotter og automatisering. 

 

Ved at have egne elektrikere kan vi tilbyde større fleksibilitet i vores løsninger. Fra præcis kabling, til avancerede automationsstyring, sikrer vores eksperter at hver maskine lever op til vores kvalitetsstandarder, og er fuldt optimeret for maksimal effektivitet.

 

Hos KSN har vi et tæt samarbejde mellem elektrikere, ingeniører og smede, det sikre en gnidningsfri integration af de elektriske styringer fra start til slut. Samarbejdet betyder at vi kan have fokus på at optimere funktionalitet og ydeevne, når vi bygger vores løsninger.

 

Vi har vores eget el-team, så vi fortsat kan være frontløbere inden for elektriske styringer, og have en høj grad af fleksibilitet. Dét er en af de faktorer, som gør det muligt for KSN at levere skræddersyede løsninger, der matcher vores kunders specifikke behov.

 

Er du nysgerrig efter at lære mere om vores brede udvalg af løsninger og hvordan de kan forbedre dine produktionsprocesser? Klik her for at udforske vores hjemmeside og opdage potentialerne af KSN's innovative løsninger.

KSN Industri A/S
Bjerring Hede 12
8850 Bjerringbro
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31074517
P nummer: 1000346094

Kontaktperson

MJ
Mette Jakobsen
msj@ksn.dk

Send til en kollega

0.063