23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hans Buchs webshop holder åbent hele sommeren

Store dele af industrien holder sommerferie netop nu, men du går ikke forgæves hos Hans Buch sommeren over, mens du holder skansen for dine kolleger.

Holder du skansen for dine kolleger, mens de holder sommerferie? Og mangler du lige en håndfuld komponenter til dine udfordringer? Så tag et kig forbi Hans Buchs webshop

Her finder du mere end 60.000 varer inden for vores brede katalog af komponenter og skræddersyede løsninger til industrien og transportsektoren (marine og jernbane). Nedenfor finder du fire eksempler fra fire leverandører og deres produkter, som Hans Buchs kunder efterspørger.

Presbefæstelse til enhver løsning

Måske er du er i gang med at bygge en satellit eller måske er du bare i gang med et utal muligheder, som sortimentet af PEM® presbefæstelse fra PennEngineering giver dig sammen med vores blindnitter og nittebøsninger fra Rivit. Det kan f.eks. være løsninger til applikationer inden for elektronik, autobranchen, medicinalindustrien, aerospace, data/telecom og mange andre. 

Læs mere om vores leverandører PennEngineering og PEM® presbefæstelse her og sortimentet af nitter og bøsninger fra Rivit her.

Pneumatiske fittings til ventiler

Vores sortiment af ventilfittings fra Sang-A giver dig et bredt udvalg af muligheder, der passer til lige netop den løsning, du står og mangler. Find fordelere, samlestykker, T-stykker, kuglehaner, kontraventiler, vinkler og mange andet pneumatisk tilbehør i vores webshop.

Læs mere om vores leverandør af fittings til ventiler Sang-A her.

En uundværlig slagnøglemaskine til jernbanerne

Master 35 fra Airtec er en af de mest foretrukne slagnøglemaskiner i jernbaneindustrien hos selskaber i Europa, Nordamerika, Australien og i store dele af Asien. Master 35 anvendes til at skrue og bore, når jernbaneskinner skal befæstes til de tværgående sveller.

Hos Hans Buch får du udover slagnøglemaskinen et større udvalg af tilbehør. Du kan bl.a. få Master 35 Tool Carrier, der øger komforten for operatører med en reduktion af vibrationer på op til 30 procent.

Læs mere om vores leverandør af Master 35 slagnøglemaskinen fra Airtec her.

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med i vores aktiviteter i industrien på LinkedIn: 
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as 

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.032