23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hans Buch vinder udbudsprojekt med LED-lys til DSB's IC3-flåde

Industrispecialisten Hans Buch A/S skal levere LED-lysrør til DSB’s IC3-tog. DSB og Hans Buch forventer en stor årlig reduktion i strømforbrug og CO2-udslip.

Snart er det slut med de gamle kviksølvholdige lysstofrør i DSB’s IC3-tog. En opgave har netop været i udbud for at udskifte de mange lysenheder til en mere energisparende LED-belysning.

Her er valget faldet på Hans Buch A/S, som skal levere LED-lysrør til hele DSB’s IC3 togflåde med optioner på resten af DSB’s togflåder, som også består af IC4, Dosto, ER og S-tog.

Det hårdføre LED-lysrør er velegnet til miljøer med høje temperaturer og mange vibrationer. De er oprindeligt udviklet til den maritime industri og offshore-industrien, men de robuste LED-lysrør skal nu også skabe gavn for IC3-togene.

- Vi er enormt stolte over, at DSB har valgt os foran nogle meget dygtige konkurrenter til at levere en vigtig opgave med at nedbringe energiforbruget og dermed CO2-aftrykket, fortæller adm. direktør i Hans Buch A/S, Martin de Feuth Jensen.

- Samarbejdet er sket mellem vores divisioner for henholdsvis jernbane og marine i Hans Buch A/S, og vi er stolte af den kundetilpassede løsning, som vi skal levere til DSB, siger han.

Udbuddet er blevet fejret på kontoret, og Hans Buch ser fortsat et stort potentiale i at udrulle LED-løsninger til nye markeder. 

Læs den fulde pressemeddelelse her

Læs mere om Hans Buchs LED-løsninger

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med i vores aktiviteter i industrien på LinkedIn: 

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.109