23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvordan fastgøres kabler, der går i forskellige retninger?

Har du hørt om vibrationssikre, genoplukkelige montagesokler, som du kan forbinde og dreje frit, men som stadig holdes i et fast greb? 

Udløber
1. januar 2030

Denne serie af montagesokler fra HellermannTyton er oprindeligt designet til bilindustrien, da de ofte søger er en nem og hurtig måde at bundte og fastgøre flere kabler, på et enkelt sted f.eks. i motorrum.  Se eksempel på montagesoklen med pilehoved her.

Det er dog ikke kun bilindustrien der kan drage stor fordel af montagesoklerne, da de kan anvendes af alle industrier eller i applikationer, hvor der er vibrationer, og hvor du har behov for der er vibrationssikkerhed f.eks ved panelbyggeri, maskinbyggeri eller ved sol og vind installationer. Se hvor let det er i vores videoklip.

IAHC koblingen i denne serie gør det lettere at forbinde til kabelholdere og rotere dem 360 grader.

Med tryk og klik systemet, kan du let forbinde ledninger og kabler, lige præcis i den retning du ønsker. Du finder serien her.

 

Kontakt os allerede i dag for GRATIS vareprøver eller rådgivning vedr. dine anvendelsesmuligheder, på tlf. +45 70 23 71 20, eller via e-mail på htdk@HellermannTyton.dk

Besøge vores hjemmeside HellermannTyton.dk for mere information og opgrader din kabelføring i dag.

OBS: Husk også at melde dig til VærktøjsKassen, hvor bliver opdateret med branche relevante produktmuligheder, der spare dig både tid og penge.

HellermannTyton
Industrivej 44A, 1. SAL.
4000 Roskilde
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25686837
P nummer: 1007988903

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047