23948sdkhjf

HellermannTyton

HellermannTyton er en førende leverandør indenfor fastgørelse, opmærkning og beskyttelse af kabler samt tilhørende produkter. Indenfor data og netværkstilbehør udvikler vi banebrydende systemer til vore kunder.

Produktudvikling efter kundespecifikationer
HellermannTyton udvikler skræddersyede løsninger gennem en direkte dialog med vore kunder. Vore udviklere samarbejder på tværs af grænserne i et internationalt netværk, for at udvikle innovative løsninger som tilfredsstiller de specielle krav kunden måtte have. Dette fører ikke til optimerede synergier, men til en kvalitet på service som næppe findes andre steder.

Udvikling af markedsledende universalprodukter
Vi investerer ikke bare i forskning og udvikling, men har en kontinuerlig gennemgang af hele vort produktspekter. Intensive analyser af markedet gør os i stand til at se det fremtidige markeded på et tidligt stadium. Det viser sig at vi har gjort det rigtige: I dag har vi mere end 20.000 produkter som sætter standard verden over.
Research & development

Optimering af eksisterende produkter
Gennem fokusering på redesign af produkter, mener vi, at programmet er optimeret. Det nære samarbejde med vore kunder og de som bruger produkterne, gør os i stand til kontinuerligt at tilpasse produkterne til kommende behov. Systematisk udvikling og modernisering af produktprogrammet og processerne gør os til en pålidelig partner.

Fakta om HellermannTyton

Adresse
HellermannTyton
Industrivej 44A, 1. SAL.
4000 Roskilde

Region
Danmark
Hovedstaden
Høje-Taastrup Kommune

Telefon: +45 70237120

Fax: +45 70237121

CVR nummer: DK25686837

P nummer: 1007988903

Ansatte: 7

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Bruno Petersen
Stilling: Direktør

Jakob Degn

Patrick Rosenheim
Stilling: E-business

Send til en kollega

0.14