23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Din virksomhed vokser: Din nye kollega er en robot

Automation kan være din gyldne nøgle til en succesfuld forretning. Læs om de mange fordele, når dine ansatte og robotter samarbejder om fremtidens drift og produktion.

Fremtidens drift og produktion er et samarbejde mellem mennesker og robotter. Det øger arbejdsglæden for dine medarbejdere, som bl.a. slipper for repetitive og nedslidende arbejdsopgaver.

Og lad os lige slå det fast: Du vinker ikke farvel til dygtige kolleger. Tværtimod.

Automation kan være den gyldne nøgle til vækst

Automation kan bidrage til at indfri din virksomheds potentialer for en succesfuld forretning. Der følger nemlig en række fordele med, når du som f.eks. OEM-udvikler flytter en stationær produktionsrobot eller en selvkørende mobilrobot ind i din virksomhedsdrift:

Automation øger konkurrenceevnen og forbedrer fleksibiliteten

I et marked, hvor teknologien og mulighederne er i konstant udvikling, kan automation bidrage til en hurtig tilpasning og omstilling til ændrede markedsbehov og introduktion af nye produkter.

Øget præcision og kvalitet med automation

Menneskelige fejl minimeres med færre defekte produkter med maskinens præcision og evne til at udføre repetitive opgaver og opnår i højere grad fejlfrie resultater.

Global skalering sker effektivt med automation

Din virksomheds tilstedeværelse øges i et hurtigere tempo, når du opskalerer din forretning med automatiserede systemer. Det giver en mere effektiv implementering på nye markeder.

Automation giver omkostningsbesparelser

Ved at reducere behovet for manuel arbejdskraft frigøres ressourcer blandt dine ansatte til at videreudvikle din virksomhed. Din produktionsvolumen kan øges betragteligt uden at øge produktionsomkostningerne.

Automation kan bidrage til miljømæssige fordele

Automation optimerer din virksomheds produktionsprocesser og kan bidrage til at minimere spild af ressourcer gennem et mindre energiforbrug.

Fit for purpose – din udfordring, Hans Buchs specifikke løsning

Hans Buch tilbyder skræddersyede løsninger til industrien inden for automatisering. Du får kompetent vejledning i koncept- og udviklingsfasen, så robotten tager højde for sikkerheden i sine omgivelser og opgaver, når dine medarbejdere færdes blandt dem. Blandt mange komponenter tilbyder vi eksempelvis:

  • Sikkerhedsscannere
  • Signaltårne og beacons
  • Sensorik
  • Motorer (AC/DC, BLDC, Servo) 
  • Kabelkonfektionering

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med i vores aktiviteter i industrien på LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.047