23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar på energien ved at reducere dit luftforbrug

Mindre vedligehold og service, samt et mindre ressourceforbrug sikres med Hans Buchs pneumatiske løsninger til lige præcis din applikation.

Hans Buchs sortiment af pneumatiske løsninger såsom ventiler sikrer dig den helt rette løsning til at optimere lige præcis din applikation. Det sikres gennem faglig og teknisk vejledning af Hans Buchs dygtige specialister. 

Når du handler med Hans Buch, er der fokus på optimering af ressourcer, arbejdsmiljø og sikkerhed. Vores pneumatiske løsninger er ét af mange områder, som understøtter netop det.

Optimeringen med ventiler består først og fremmest af at reducere luftforbruget til en given funktion i din applikation. Samtidig kan ventilen bidrage til et mindre vedligehold, så risikoen for arbejdsulykker og dårlige arbejdsstillinger mindskes. 

Case: Sådan reducerede vi luftforbruget på stålvalseværk

Hans Buch er leverandør af ventiler fra MAC. Læs Hans Buchs case fra et stålvalseværk, hvor en stempelventil fra MAC reducerede luftforbruget med op til 70 procent. 

Kontakt Hans Buch og få kompetent vejledning til din virksomheds udfordringer eller se udvalget af pneumatiske komponenter såsom ventiler, tilbehør og fittings i webshoppen

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med i vores aktiviteter i industrien på LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.062