23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Find løsninger til optimering af ressourcer, arbejdsmiljø og sikkerhed

Hans Buch tilbyder kompetent vejledning, når du som tekniker, indkøber eller OEM-udvikler søger løsninger, der optimerer ressourcer, arbejdsmiljø og sikkerhed.

Det kan virke banalt og logisk.

For ja, ressourceoptimering, arbejdsmiljø og sikkerhed er naturligvis tre områder, som de fleste allerede har skrevet sig bag øret for virksomhedens drift og udvikling. Men måske er der emner, som endnu ikke er afdækket.

Hos Hans Buch hjælper vi med at understøtte dit fokus på disse tre områder. Vi tilbyder kompetent vejledning til dine udfordringer, når du som tekniker, indkøber eller OEM-udvikler leder efter lige netop dén løsning, der bidrager til en bedre business case, men uden at gå på kompromis med arbejdsmiljøet og sikkerheden.

Her får du tre eksempler, som bidrager til et mindre energiforbrug og forbedrer sikkerheden og arbejdsmiljøet gennem mindre vedligehold og en højere holdbarhed: 

Ventiler

Vi tilbyder vejledning om den helt rette ventil og indtænker potentialer for at reducere luftforbruget og vedligehold i din applikation.

Gå til Hans Buchs webshop (ventiler)

Værktøjsholder

Specifikt designet til slagnøglemaskinen Master 35, der bruges til at befæste jernbaneskinner til sveller. Master 35 Tool Carrier reducerer vibrationer med op til 30 %.

Gå til Hans Buchs webshop (jernbane)

Sikkerhedsscannere

Undgå ulykker på ansatte og materiel ved at udstyre din applikation med en sikkerhedsscanner.

Kontakt os og hør mere om vores udvalg af sikkerhedsscannere

I Hans Buch er det en del af vores DNA at indtænke optimering af ressourcer, arbejdsmiljø og sikkerhed. For os er det et spørgsmål om at tilbyde løsninger, som bidrager til en bedre hverdag for den enkelte, men som også understøtter et fælles ansvar for at reducere vores aftryk på vores omgivelser både globalt og lokalt.

Kontakt os hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med løsninger til din virksomhed.

Følg Hans Buch på LinkedIn

Følg med i vores aktiviteter i industrien på LinkedIn:
https://www.linkedin.com/company/hans-buch-as

Hans Buch A/S
Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75142412
P nummer: 1003187666

Send til en kollega

0.047