23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kabinetkølere fra Exair har fået opgraderet certificering

NEMA 4 kabinetkølere fået en opgraderet CE-certificering

Exairs køleprodukter er designet til at forbedre effektiviteten og øge sikkerheden i processerne – og deres NEMA-4 kabinetkøler har netop fået en opgraderet CE-certificering i henhold til de nyeste sikkerhedsdirektiver. Det er et uafhængigt laboratorium, der udfører og giver denne nye certificering, så kabinetkøleren overholder de højeste branchestandarder. 

NEMA 4 kabinetkølere er konstrueret i aluminium og designet til at køle støvtætte, olietætte, sprøjtesikre, indendørs og udendørs kabinetter. Denne let anvendelige kølemetode kan installeres på få minutter og giver et billigere alternativ til de mere upålidelige kølemetoder som ventilatorer, varmevekslere og kølemidler. 

NEMA 4 kabinetkølerne er CE-kompatible, UL- og ULC-listede og leveres med en femårig "Build to last" garanti. Hvert system inkluderer en vand-snavs filterseparator, som forhindrer vand og snavs i at komme ind i kabinettet, der således kun distribuerer ren, kold luft. Det foregår uden bevægelige dele, hvilket giver en vedligeholdelsesfri drift.

Exairs kabinetkølere fås i forskellige kølekapaciteter samt NEMA 12, NEMA 4X og modeller til farlige områder og er ideel til pålidelig køling i en lang række industrier som blandt andet fødevareforarbejdning, farma og fremstillingsindustrien.

Vil du undgå, at dine kabinetter sveder i sommervarmen, så se mere her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.047