23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kjeld Bagger, direktør for AVS Danmark fylder 75 år

Kjeld Bagger, der deler fødselsdag med Dronning Magrethe og fyldte 75 år d. 16. april, kan se tilbage på en imponerende karriere.

Kjeld Bagger grundlagde AVS Danmark i 1980'erne, en virksomhed specialiseret i miljøteknologiske og automatiseringsløsninger til industrien. AVS Danmark er siden blevet en af landets førende leverandører til industrien.

Kjeld Bagger har i alle årene været synlig i branchen og har deltaget i adskillige samarbejder og netværk og støttet op om forskellige initiativer inden for miljøteknologi og innovation. 

Han har blandt andet været dybt involveret i udarbejdelsen af et nyt lovforslag, der gør op med det forældede danske forbud mod recirkulation. Dermed ser det endeligt ud til, at danske virksomheder i industrien kan få lov til at lave udsugning fra maskinerne, uden at lede varmen med ud. I mange år har de danske arbejdsmiljøregler om udsugning og ventilation været dyrere at leve op til end nabolandenes regler. Og det endda uden at det havde en god effekt på det danske arbejdsmiljø – tværtimod…

Kjeld Bagger planlægger ikke at gå på pension lige med det samme. Han fortsætter med at være en aktiv og passioneret leder for AVS Danmark og en inspirerende figur i dansk industri. Vi ønsker ham tillykke med fødselsdagen og håber på mange flere succesrige år fremover!

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.05