23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Made in Denmark

Den grønne omstilling skal prioriteres nu. Der kaldes på handling. ”Det ansvar tager vi alvorligt på RIVAL."

"Vi valgte bevidst at fastholde vores produktion i Danmark. Det har flere årsager.  Made in Denmark giver høj fleksibilitet, kvalitet og leveringssikkerhed for vores kunder – og modsat alle dem der i en årrække har jagtet de lave priser i Østen, reducerer vores Made in Denmark produktion for alvor CO2-aftrykket. Ingen lang søtransport, udelukkende grøn strøm og kontrolleret bortskaffelse af restprodukter,” siger partner og adm. direktør Henrik Holvad og fortsætter:

”Her på vores virksomhed er vi i fuld gang med at udarbejde vores første klimaregnskab med fokus på reduktion af vores CO2-aftryk. Vi har flere CSR-tiltag på agendaen og sætter gerne indkøb af det grønne aluminium fra Norge på dagsordenen hos kunderne.

Og vores fokus har en effekt. Hvor flere kunder for bare ét år siden var tøvende over for det grønne aluminium til en lidt dyrere pris, er flere i dag parate til at tage dialogen. De værdsætter, at det netop er os, som har sat det på deres dagsorden. Det er vi faktisk ret stolte af.”

RIVAL A/S
Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46293819
P nummer: 1001879267

Kontaktperson

Henrik Holvad
Adm. direktør
+45 87885580 hh@rival.dk

Send til en kollega

0.047