23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ERP-system til RALA Tech & Steel

RALA Tech & Steel ser mod nye muligheder i fremtiden med seneste ERP-investering.

I begyndelsen af 2022 valgte RALA at investere i nyt ERP-system til gavn for både kunder og medarbejdere. Udfaldet af valget af ERP-systemet blev Monitor, hvilket skyldes muligheden for at tilrettelægge og tilpasse systemet efter RALA Tech & Steels egen forretningsmodel.

Implementering af systemet sker i forlængelse af RALAs fremtidige vækstambitioner og digitale interne tiltag. ERP-systemet giver muligheder for forbedringer og optimeringer internt indenfor lagerstyring, produktionsplanlægning og giver adgang til et bredere værktøjskartotek.

En tydelig intern forbedring er hele digitalisering af ordrebehandlingen. Her fungerede denne proces tidligere mere manuelt og hvor misforståelser ofte skete undervejs. Dette kaldte især overdragelse af 3D-tegningerne, som tidligere gik igennem flere hænder inden det ramte produktionen.  

Monitor gør det nu muligt at vedlægge 3D-tegning sammen med ordren, hvorefter dette sendes samlet afsted i produktion, således hverken misforståelser opstår eller dokumenter forsvinder.

Hertil tilføjer forretningsudviklingschef Niclas Klidsbjerg: ” Med implementeringen af Monitor og den digitale opgradering fra vores daværende C5 løsning har vi foruden et nyt værktøj også fået muligheden for at nå vores målsætning om at nedbringe vores papirforbrug i forbindelse med produktionen af komponenter”.

Netop nedbringelse af papirforbrug er en del af de første skridt mod en grøn omstilling hos RALA Tech & Steel, og danner grundlag for flere fremtidige investeringer på området. Samtidig effektiviseres flere arbejdsgange til gavn for kunder og medarbejdere, hvor kommunikationen på tværs af organisationen forbedres og kunderne vil opnå en forkortet leveringstid.

Dertil tilføjer Niclas Klidsbjerg: ”Med implementering af Monitor sikres kendskab og overblik over nuværende interne processer samt synlighed over mulige opståede problemstillinger. Dette sker i forlængelse af et mål om at styrke optimering af kapaciteten og sikre et vedholdende fokus på procesflow. Alt dette gavner nuværende og fremtidige kunder samt medarbejdere internt i vores organisationen.” 

Hos RALA Tech & Steel har Monitor været behjælpelig igennem hele processen og fået indkørt flere nøglemedarbejdere til håndtering af det nye system.

 

Rala Stål ApS
Norgesvej 1
9560 Hadsund
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27605753
P nummer: 1009859183

Kontaktperson

SE
Sarah E.
Marketing Manager
se@rala-staal.dk

Send til en kollega

0.031