23948sdkhjf
Del siden

Rala Stål ApS

RALA STÅL er en løsningorienteret og konkurrencedygtig underleverandør med kompetencer indenfor laserskæring, vandskæring, kantbukning, valsning, svejsning og spåntagning. 

Vi kan skære pladeemner i tykkelser op mod 150 mm og kan varetage mange forskellige typer af emner. Vores kerneområder er indenfor forældning  i rustfrit stål, sort stål, aluminium og andre matrialer som kobber og gummi. Her tilbyder vi en videre bearbejdning indenfor kantbukning, afkortning, pladevalsning samt hele vores svejsningsafsnit. Vi leverer svejseopgaver til færdige mekaniske detailelementer samt hele konstruktioner i stål.

Ud over at fungere som underleverandør af emner i enkeltstyk og serieproduktion, så har vi også stor erfaring i løsning af special opgaver. Dette ses igennem renovering af mekanisk materiel og fremstilling af prototyper. Vi har stor ekspertise indenfor special opgaver og finde frem til løsninger i samarbejde med kunden uanset kompleksiteten. Dermed kan vi hjælpe med renovering af mekanisk materiel og fremstilling af diverse prototyper.  

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om mulighederne. Vi sidder altid klar til at hjælpe. 

Rala Stål ApS
Norgesvej 1
9560 Hadsund
Danmark
CVR nummer: DK27605753
P nummer: 1009859183
45
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047