23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal du på HI-2021, så finder du ikke Pepperl+Fuchs

Vi kommer til dig i stedet, så du i en tid med mangel på arbejdskraft kan fokusere på kunderne! Pepperl+Fuchs er tilbage på vejen med vores rullende showroom med masser af nye unikke produkter og spændende løsninger.

Vi viser en applikation med en lille robot som styres via IO-Link af en lang række produkter

  • Ultralyd, både sender/modtager og diffus
  • Diverse små fotoceller
  • RFID-læser
  • SIL 3 positionering med optisk læser
  • 2D kodelæser
  • IO-Link master og Io-Link lystårn

Så denne opstilling viser at Pepperl + Fuchs tilbyder produkter til en komplet IO-Link applikation bortset fra evt. PLC og robot.

Desuden har vi paneler med

Opdaterede hældningssensorer, ultralydssensorer, vores berøringsløse positionstilbagemeldere baseret på induktiv sensorteknologi, enkoder sammenbygget med kabeltræk, vores unikke SIL 3 ultralydssystem perfekt til f.eks. selvkørende palleløftere og gaffeltrucks, dedikerede ventiltilbagemeldere, et sortiment af LIDAR-sensorer til AGV’er og opmålingsopgaver, RFID, As-i inklusiv sikkerhed med mere.

 

Desuden vores Ex-mannequin med personligt kommunikations- og dataudstyr til brug i eksplosionsfarligt område, og Purge og Pressurisation udstyr til overtryksbeskyttelse af elektrisk installation i Ex-område, de verdenskendte Ex-interface løsninger, som f.eks. egensikre barrierer, den spritnye Profinet gateaway til zone 2 med unikke muligheder, Ex-kapslinger, og meget mere.

 Så der skulle være basis for en masse ny inspiration uden at bruge en hel dag på messe.

 Vi kører uge 40 øst for Storebælt, uge 41 på Fyn/Sydjylland og uge 42/43 i Midt/Nordjylland. Kontakt os snarest ved f.eks at sende en mail til info@dk.pepperl-fuchs.com for at få en tid der passer dig,

Pepperl+Fuchs A/S
Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13387540
P nummer: 1000554405

Send til en kollega

0.031