23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undgå harmonikasammenstød på transportbåndet

Med intelligent motorstyringsmodul Serie G20-ZPA med udgange til 24 VDC motorer og sensorindgange til f.eks. fotoceller kan conveyormotorruller med 24VDC motorer styres så pakker undgår at køre op bag i hinanden i tilfælde af trafikprop på båndet.

Der fås to typer af moduler, enten til ekstern styring via As-i bus eller som et helt autonomt modul komplet med integreret styrelogik helt uden brug af ekstern PLC el.lign., hvor opsætning af nedbremsning/acceleration og hastighed/retning på motorruller samt funktionsprincip opsættes med drejekontakter. Moduler leveres komplet med ledninger og stik til sensorer og motorer til direkte montage i kabelbakke, så det er ren plug and play. Modulet forbindes med nabo-moduler, så trafikinformation kan udveksles. Begrænsningen er at kun én pakke må være tilstede i hver zone.

1 m-Kabler til sensorer er med standard M8 4-polet omløberhunstik, mens motorkabler (også 1 m) er M8 B-kodet 5-polet snap-on , designet direkte til Interroll EC310. Også Interroll EC5000 24V AI (20W / 35W / 50W), Rulmeca BL3, Itoh Denki PM500X* varianter er kompatible. Forbindelse til nabomoduler som kun findes på stand-alone modulet type VAZ-2E2A-G20-ZPA1 sker med standard 4-polede M12 stik og 1,5 m kabler. Strømforsyning på Stand-alone modulet sker via det velkendte fleksible flade, kodede As-i kabel i sort AUX-udgave. På As-i moduler sker strømforsyningog kommunkatiion via både gult As-i kabel og motorspænding via sort AUX-sort kabel. Så grundlæggende er er det ikke muligt at forbinde noget forkert. Moduludskiftning f.eks. grundet afbrændte motorsikringer, som af sikkerhedshensyn ikke kan udskiftes, sker hurtigt ved at stille switche som på det gamle modul og derefter tilslutte modulet.

Til standalone modulet findes et interface til PC til analyse af moduler og firmwareopgradering, type VAZ-ZPA-ANALYZER

Til beskyttelse mod overspændingspulser ved frakobling af motorer findes tilbehøret VAZ-G10-LIMITER

G20 ZPA Produktsortimentet ses her

 Animation af standalone modul.

Nedenfor findes link til en serie videoer om brug af As-i motorstyringsmoduler.

Video introduktion

 Adressering på As-i

 Tilslutning på As-i

Opsætning af hastighed mm på As-i.

Acceleration og hastighed

Pepperl+Fuchs A/S
Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13387540
P nummer: 1000554405

Send til en kollega

0.048