23948sdkhjf

Trækteststand med en kapacitet på 1500 tons

| Medlemsnyhed | Indrykket af East Metal Trade A/S

East Metal A/S og CERTEX Peter Harbo A/S indgår samarbejde om belastningsprøve af store emner.

East Metal A/S og CERTEX Peter Harbo A/S indgår samarbejde om belastningsprøve af store emner. De to virksomheder er begge specialiseret på hver deres felt. East Metal A/S har på få år opbygget en stor virksomhed med speciale i tunge, komplekse stålkonstruktioner og komponenter, herunder løfteåg. Samtidig har CERTEX Peter Harbo A/S opbygget kompetencer med at prøvebelaste de samme emner, og det har derfor været en naturlig udvikling, at formalisere et i forvejen tæt samarbejde.

East Metal A/S producerer som underleverandør på egne fabrikker i Letland og Danmark for kunder i det meste af verden, primært inden for vind og olie og gas, men også til maskinbyggere, bygningsbranchen og andre. East Metal beskæftiger mere end 700 højt kvalificerede specialister inden for svejsning, bearbejdning, overfladebehandling, produktionsoptimering, kvalitetssikring, projektstyring og kundeservice.

CERTEX Peter Harbo A/S er en del af CERTEX gruppen, der er Europas førende leverandører inden for stålwire, løftegrej og hejsemidler. CERTEX gruppen kan supplere med stor know-how og ikke mindst inden for test og service opgaver gør CERTEX Peter Harbo A/S sig gældende. De har inden for test været blandt de førende inden for offshore olie/gas og vind. Med samarbejdet med East Metal A/S positioneres CERTEX Peter Harbo A/S nu helt fremme i det internationale felt.

East Metal A/S står for opførelsen af en teststand med kapacitet på 1500 ton. Det i sig selv er imponerende, men det helt unikke er, at der kan arbejdes med emnestørrelser, som det ikke har været muligt at prøvebelaste uden, at det har været forbundet med meget store omkostninger. Sikkerheden omkring test i en prøvestand som denne er samtidig en stor gevinst i forhold til de kendte alternativer.

CERTEX Peter Harbo A/S’s bidrager med teknisk assistance og know-how. Samtidig skal CERTEX Peter Harbo A/S markedsføre og administrere anvendelse af teststanden. Den 1500 ton teststand er placeret I Nakskov – tæt på kajkant med dybde på 8½ meter og en 22 m bred sejlrende. Så der er lagt op til stor aktivitet i de gamle skibsværfts haller.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
East Metal Trade A/S

Bavnehøjvej 6
6700 Esbjerg
Danmark
East Metal Trade A/S

Send til en kollega

0.156