23948sdkhjf

East Metal A/S

East Metal leverer stålkomponenter af meget høj kvalitet til en række krævende kunder. Med en kombination af effektiv projektledelse i det danske hovedkvarter og produktion i Letland, har vi fjernet de ulemper, mange forbinder med outsourcing til lande med lave produktionsomkostninger.

East Metal er en oplagt og professionel underleverandør og outsourcing partner for en stadigt voksende kundekreds af krævende kunder. Mange af kunderne har tidligere selv produceret stålkomponenter til deres produkter. Ved at outsource produktionen af komponenter og delkomponenter, har kunderne stor kapacitet uden faste omkostninger, pengebindinger og andre af de ulemper, der er forbundet med at producere inhouse i brancher, hvor det ofte er umuligt at producere til lager i perioder med overskudskapacitet.

Historien – kort fortalt
East Metal blev stiftet i 1997 som en produktionsvirksomhed i Letland – Sia East Metal. Idéen var dengang den samme som nu, nemlig at være underleverandør af metal-emner. I 1999 stiftede ejerkredsen East Metal Trade ApS, der blev moderselskab og salgsselskab for Sia East Metal i Letland. Dén konstruktion viste sig at være velegnet til at opfylde missionen om at være kundernes foretrukne outsourcing partner.

I dag er East Metal ombygget omkring 5 hovedkompetencer: Svejsning, Maskinbearbejdning, Overfladebehandling, Træktest og Montage.

East Metal uddanner selv personalet og giver dem arbejdsvilkår, der er væsentligt bedre end normal lettisk standard. Og medarbejderne belønner de gode vilkår med en engageret indsats og stor loyalitet.

Med vores projektstyring understøtter vi det specifikke kundeprojekt bedst muligt: Der er fokus på hvert enkelt element i projektet på det rigtige tidspunkt og med det rette niveau af detaljer, således at medarbejdernes kompetencer udnytter til at skabe det bedst mulige resultat.

Se alleNyheder

Fakta om East Metal A/S

Adresse
East Metal A/S
Nordkajen 21
6000 Kolding

Region
Danmark
Syddanmark
Kolding Kommune

Telefon: +45 75251799

CVR nummer: DK21542571

P nummer: 1005012819

Ansatte: 20

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

David Klic
Afdeling: Kolding
Stilling: Sales Engineer
Direkte telefon: +45 4414 9103

Erik Gammelgaard
Afdeling: Kolding
Stilling: Marketing Manager
Direkte telefon: +45 28992451

Jørn K. Nielsen
Afdeling: Kolding
Stilling: Sales & Project Manager
Direkte telefon: +45 4414 9100

Lars S. Pedersen
Afdeling: Kolding
Stilling: Sales Director
Direkte telefon: +45 5214 1754

Martin Kynde Møller
Afdeling: Kolding
Stilling: Sales & Project Manager
Direkte telefon: +45 5214 1752

Send til en kollega

0.141