23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bæredygtige koncepter

Afhentning- & Leveringservice er et af de bæredygtige koncepter hos SEW-EURODRIVE

Genbrug af procesudstyr

Når procesudstyr som f.eks. frekvensomformere, gear, motorer og pumper går i stykker, så er mange virksomheder ofte tilbøjelige til kassere udstyret og købe nyt. Men hvis man tænker i genbrugsbaner og bæredygtighed, så kan det faktisk i mange tilfælde være en god ide, at få procesudstyret repareret eller renoveret.

Her har firmaet Sew-Eurodrive indført et system, hvor fødevareproducenten samler det defekte udstyr sammen i en stor kasse, den såkaldte pick up-boks. Når den røde pick up-boks er ved at være fuld, så kommer Sew Eurodrive og henter boksen, tager den med hjem på deres værksted og går det defekte procesudstyr igennem. Teknikerne laver fejlsøgning på udstyret og giver en pris på en reparation/renovering.

Hvis reparationsprisen bliver for høj, så giver Sew-Eurodrive en pris på noget nyt og tilsvarende udstyr. Sew- Eurodrive opsamler også procesudstyr fra andre producenter end dem selv.

Hvis det ikke kan svare sig at reparere procesudstyret, så sørger Sew-Eurodrive for, at procesudstyret adskilles og sorteres op i de forskellige metaller. Metallerne afhentes herefter af en virksomhed, som er specialiseret i genindvinding. Det betyder, at metaldelene i det skrottede udstyr genbruges til fremstilling af nyt metal.

SEW-EURODRIVE A/S
Geminivej 28-30
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK74840019
P nummer: 1002441978

Send til en kollega

0.047