23948sdkhjf
Del siden

SEW-EURODRIVE A/S

SEW-EURODRIVE handler om bevægelse, tradition, innovation, kvalitet og service - det har vi nu kunnet tilbyde vores kunder hver eneste dag i over 90 år. For vi sætter ikke kun utallige transportbånd, flaskepåfyldningsanlæg, tage over sportsarenaer, grusgrave, montagebånd, processer i den kemiske industri, din bagage i lufthavnen eller dig på rulletrappen i bevægelse: Nej! Vi bevæger os også selv – der er ingen stilstand!

Hver eneste dag arbejder omkring 550 forskere og udviklingsingeniører med at opfinde og optimere fremtidens automatiseringsteknik. Globalt er vi mere end 19.000 ansatte, der arbejder på at løse vore opgaver og optimere processer. Således har SEW-EURODRIVE i løbet af sin historie udviklet sig til en førende position inden for automatiseringsteknik med en omsætning på omkring 3,1 mia. €

Den bevægelse, du har brug for, frembringes med forskellige produktløsninger og transmissionsenheder. Afhængigt af krav og branche kan SEW-EURODRIVE tilbyde individuelle løsninger fra vort omfattende modulopbyggede sortiment af gearmotorer og frekvensomformere, servomotorsystemer, decentrale transmissionsenheder og industrielle gearsystemer.

Det individuelle transmissionssystem, skræddersyet til dine opgaver
Hvis man vil have success, skal man kende både sine kunders og de forskellige branchernes opgaver og processer. Hos SEW-EURODRIVE ser vi lidt længere end bare på transmissionsteknikken for at finde den perfekte løsning til dig. Med en ofte ukonventionel tilgang til opgaven er vi trendsættende og sætter standarder inden for transmissionsteknik.

Derfor har prædikatet "engineered and made by SEW" også udviklet sig til at være et kvalitetsmærke i vores branche.

Løsningen på de opgaver, du står overfor i morgen, findes sikkert allerede i dag hos SEW-EURODRIVE – vort altomfattende modulsystem med gearmotorer, styrings- og reguleringsteknik, software, service og masser af tilbehør gør at vi kan opfylde dine krav så hurtigt og omfattende som muligt. Markedsorienterede produkter udviklet og produceret in-house samt kompromisløs kvalitet er grundstenen for vor virksomheds succes.

SEW-EURODRIVE A/S
Geminivej 28-30
2670 Greve
Danmark
CVR nummer: DK74840019
P nummer: 1002441978
60
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031