23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ved du hvor du er – altså helt sikkert.

Opnå højeste sikkerhedsniveau SIL3 /Pl-e kosteffektivt med kun én enkelt sensor fra Pepperl+Fuchs

I en verden hvor mere eller mindre autonome køretøjer (AGV) stormer frem, fra selvkørende lagerrobotter til mono-rail systemer er positionsbestemmelse en nøglefaktor for at sikre mennesker og maskiner.

Interface til sikkerhedsPLC’en sker direkte med PROFISafe protokollen på PROFINET uden brug af yderligere funktionsblokke. Idriftsætning er nærmest PLUG & PLAY og opsætning sker fra SikkerhedsPLC’en via GSDML-filen.

Der er to familier af sensorer til hver sin familie af applikationer baseret på det samme kontaktløse, støjimmune, vedligeholdelsesfri princip:

  • safePXV til lineær absolut enakset positionering af monorail, kranbomme, elevatorer osv.
  • safePGV til AGV’er o.l. her fås også sikker information fra sensoren om offset i forhold til Y-akse og drejningsvinkel, således at navigation forenkles.

Teknikken bag er brug af fejlsikre 2D-datamatrixkoder med ekstra farveinformation og hele systemet er opbygget med multiredundante teknologier, således at overensstemmelse med maskindirektivet enkelt opnås.

Selve båndet med datamatrixkoderne er selvklæbende og monteres enkelt på de fleste overflader, det er mekanisk stærkt, UV-, kemikalie-og salttågeresistent, brud op til 75 mm tolereres og den unikke båndlængde er op til 100.000 meter. Båndet kan monteres i skarpe kurver og hældninger uden problemer, bl.a. pga. den høje dybdeskarphed i 2D-kameraet, som også gør afstanden mellem kamera og bånd mindre kritisk.

Hastighed op til 6 m/s og en opløsning på helt ned til ± 0,2 mm kombineret med kameraets dybdeskarphed på ± 25 mm og tolerance for op til 30.000 lux omgivelsesbelysning, åbner mulighed for anvendelse i de fleste applikationer

PGV og PXV fås også i ikkesikre udgaver, som er velegnet til automationsopgaver med lineær positionering.

Link til mere læsestof

 

 

Pepperl+Fuchs A/S
Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13387540
P nummer: 1000554405

Kontaktperson

Send til en kollega

0.033