23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Se video: Boschert-Gizelis sætter personlig rekord med en 12-meters kantpresser!

Hos Boschert-Gizelis lader man sig ikke begrænse af, hvad der virkede som uoverkommelige krav til en maskine. Ved en forespørgsel på en kantpresser, som kunne bearbejde emner på 10-12 meter, kom de op med en interessant løsning.

Boschert-Gizelis er en af Europas mest anerkendte producenter af kantpressere og pladesakse. De er evigt innovative og altid på forkant med den mest effektive og ressourcebesparende teknologi. Selvom man har produceret meget konkurrencedygtige maskiner i 50 år, kan der stadig komme forespørgsler fra kunder, som udfordrer selv de mest erfarne ingeniører. 

Dette oplevede Boschert-Gizelis da en kunde ville have fremstillet en kantpresser, som skulle bukke enorme metalplader i størrelser helt op til 12m. Der var ikke umiddelbart en maskine i sortimentet, som kunne efterkomme dette ønske fra den potentielle kunde - men det var der heldigvis en løsning for!

Én af de bedst kendte kantpressere hos Boschert-Gizelis hedder G-Bend PLUS, og kan som udgangspunkt fås med en bukkekapacitet på op til 6 meters emner. Derfor valgte Boschert-Gizelis selv, at konstruere en enorm kantpresser med hele 12 meters arbejdsrum! 

Selve konstruktionen blev en sammensætning af 2 x 6 meters G-Bend PLUS, og resulatet blev den imponerende, og rekordsættende, opstilling der ses på billederne og i videoen. Denne tandem-kantpresser kan både betjenes som 2 indivuduelle maskiner, men kan også synkroniseres i bukket, så den dermed kan håndtere emnestørrelser op til de forespurgte 12 meter - og dermed blev opgaven løst og kunden tilfreds. 

Dette er naturligvis ikke en hverdagsopgave for Boschert-Gizelis, men det fortæller en hel del om virksomhedens kapacitet, innovationsevne og lyst til udfordringer. 

IP Maskiner er eksklusive forhandlere af Boshcert-Gizelis i Danmark - så kontakt os endelig ved interesse i nogle af deres spændende og anerkendte maskiner ... også selvom det ikke er en 12-meters kantpresser. 

Se vores sortiment her. 

IP Maskiner as
Toftegårdsvej 1
8370 Hadsten
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39119145

Send til en kollega

0.031