23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opnå omkostningsbesparelser med en ekstra controller

På grund af den opfattede udgift til en ekstra decentraliseret in-line regulator, styres mange værktøjer, systemer og maskiner i dag ved hjælp af det eksisterende linjetryk (for eksempel 8-10 bar).

Desværre overser mange de øgede omkostninger, der forekommer på grund af for højt luftforbrug og udstyrets reducerede levetid. Reguler det og spar energi (og penge) med FluidReg.

FluidReg®
FluidReg er en in-line forudindstillet regulator til vand og andre væsker som også kan fås til oxygen, nitrogen, N20 mv. Det er en uafhængig membranregulator, der kan installeres i alle pneumatiske systemer med væske- eller trykluft. Den leverer et konstant, nøjagtigt udløbstryk uanset indgangstrykket. Trykket er fabriksindstillet og kan ikke ændres.

Det er velkendt, at trykket af vand normalt er for højt, har udsving og varierer afhængigt af bygningens højde. I dette tilfælde beskytter in-line vandregulatoren alt udstyr og alle komponenter, da de kun modtager det korrekte tryk. Dette er særligt vigtigt for alle, der arbejder med dosering af væsker, da dyre produktionsstop kan undgås.

Hvad egner FluidReg sig bedst til?

  • Kaffe- og sodavandemaskiner
  • Fyldemaskiner
  • Laboratorie doseringsudstyr
  • Apoteker
  • Fødevareindustri
  • Vandingssystemer mv.


Hvis FluidReg kombineres med en sprinklerdyse, skabes det bedste grundlag for køling / rengøring ved hjælp af vandspray- eller tåge.

Vil du vide mere?
Så kontakt AVS på 4656 4343 eller se mere om FluidReg her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.063