23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IAC Acoustics A/S har fået nye kinesiske ejere

Det kinesiske firma Beijing Greentec Acoustics Engineering Company har overtaget alle aktierne i IAC Acoustics A/S. Samtidig har kineserne overtaget IAC´s virksomheder i UK, Tyskland, Australien og Kina.

Fra adressen i Hvidovre vil IAC Acoustics A/S fortsat betjene det Nordiske marked med de kendte IAC produkter indenfor støjdæmpning, vibrationsdæmpning, lyddøde rum, audiometrirum etc. De Nordiske kunder vil således i første omgang ikke mærke nogen forskel fra tidligere.

I april var ledelsen af de enkelte IAC selskaber samlet til en konference i Beijing, hvor IAC´s viden og produkter blev præsenteret for en række ledere fra kinesisk industri, offentlige myndigheder og pressen.

Det står klart at Greentec´s overtagelse af de nævnte IAC virksomheder åbner op for store udviklingsmuligheder, idet IAC Greentec gruppen bl.a. råder over et avanceret akustisk test laboratorie i Beijing, hvor det er muligt at teste og udvikle IAC´s produkter i henhold til de nyeste ISO standarder. Et test og udviklingsprogram er således allerede igangsat.

IAC har ligeledes fået mulighed for at udnytte Greentec´s kinesiske produktionsfaciliteter samt adgang til innovative løsninger til støjdæmpning af store kraftværker.

IAC er kommet godt fra start under det nye ejerskab med tilgang af interessante projekter i alle datterselskaber. IAC Nordic er bl.a. i gang med at gennemføre flere interessante projekter indenfor elektronikindustrien og bilindustrien, idet det danske selskab netop nu står for projektering og installation af lyddøde rum i Finland, Sverige og Danmark.

 

IAC Acoustics A/S
Jernholmen 44
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11733174
P nummer: 1000266527

Send til en kollega

0.032