23948sdkhjf
Del siden

IAC Acoustics A/S

IAC Acoustics A/S er nordisk ekspert i forbedring af lydforhold. Uanset om din udfordring drejer sig om lyd- og støjdæmpning, akustikregulering eller vibrationsdæmpning, kan vi vejlede dig til den mest omkostningseffektive og fremtidssikrede løsning.

Støjdæmpning i bygninger, på arbejdspladsen eller dæmpning af ekstern støj
Et bredt produktsortiment og kompetent rådgivning betyder, at vi kan lave løsninger på tværs af brancher. Det giver tryghed og garanti for gennemtænkte løsninger.

Vi fremstiller og monterer blandt andet støjindkapslinger af maskiner samt foretager akustikreguleringer af lokaler. Desuden producerer vi en række højtydende støjdæmpningsprodukter som lyddøre, lydvinduer, akustiske riste, industrielle lyddæmpere, testfaciliteter (lyddøde rum) samt audiometrirum.

Læs mere om akustiske løsninger her

Vibrationsisolering og støjmålinger
Vikas er en serie vibrationsdæmpningsprodukter af særdeles høj kvalitet. Sortimentet er bredt og dækker mange typer vibrationsdæmpere, chokdæmpere, specialdæmpere, vibrationsdæmpende PUR/skum samt lyd- og pladedæmpere.

Høj faglighed og international ekspertise betyder, at vi kan håndtere alle faser fra projektering og beregning til levering og montering. Vi yder rådgivning med henblik på kortlægning af støjproblemer samt udarbejdelse af konkrete løsningsforslag. Derudover råder vi over avanceret måleudstyr, der bruges til udarbejdelse af akustiske målerapporter samt dokumentation af opnået støjdæmpning.

Totalleverandør indenfor støj- og vibrationsdæmpning
Vores højtuddannede specialister har mange års erfaring inden for støj- og vibrationsdæmpning og er altid klar med råd og vejledning.

Dermed kan IAC Acoustics A/S tilbyde at være totalleverandør af alt inden for støj- og vibrationsdæmpning.

Læs mere om støj- og vibrationsdæmpning på vores website

IAC Acoustics A/S
Jernholmen 44
2650 Hvidovre
Danmark
CVR nummer: DK11733174
P nummer: 1000266527
12
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.031