23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Metabo kampagneavis fra Dorch & Danola

Står du og mangler nyt Metabo værktøj i høj kvalitet og til gode priser, så er den nye Metabo kampagneavis værd at se nærmere på.

I kampagneavisen finder du blandt andet Metabo's PowerMaxx, 18V boremaskiner, vinkelslibere, excenterslibere, kompressorer og bordrundsav, samt mmange andre Metabo maskiner.

Se Dorch & Danola's kampagne på Metabo her!
Bemærk - Alle priser er incl. moms i tilbudsavisen

Tilbuddene på Metabo elværktøj og kompressorer finder du også på vores shop dorchdanola.dk. Priserne gælder frem til 31. august 2016 eller så længe lager haves.

At finde det rigtige værktøj til den rigtige pris og i den rigtige kvalitet er ikke altid lige let. Heldigvis har vi på Dorch & Danola formået at samle et enormt udvalg af værktøj i alle afskygninger i vores webshop, ikke bare Metabo. Således kan du nemt og ubesværet handle værktøj hjemmefra og slippe for køreturen ned til det lokale byggemarked. I stedet kan man sidde i ro og mag og læse om de enkelte typer værktøj og sammenligne dem med hinanden. Udvalget er så enormt, at du uden tvivl finder det helt rette elværktøj til en fornuftig og lav pris. Samtidig med gode lave priser på elværktøj hos Dorch & Danola så er der ikke skåret i kvaliteten, og man finder elværktøj fra flere forskellige anerkendte mærker, som Metabo, Festool, Makita, Fein og Milwaukee.
Hvis du er i tvivl om de forskellige former for værktøj eller har andre spørgsmål, så kan du altid kontakte medarbejderne hos Dorch & Danola. Dermed behøver du ikke gå på kompromis med god service, selvom du handler værktøj over nettet.

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84512028
P nummer: 1002696771

Kontaktperson

GS
Gorm Sandberg
Marketing, Kommunikation & E-commerce ansvarlig
+45 66155040 gp@dorchdanola.dk

Send til en kollega

0.047