23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ESAB opdaterer OK 48.00 elektroden.

Den opfylder nu H4R-kravet til lavt hydrogen indhold og fugtafvisende egenskaber.

ESAB Welding & Cutting Products annoncerer opdateringen af OK 48.00 elektroderen, som nu er tilpasset H4R-kravet til hydrogenindhold og fugtafvisende egenskaber. Denne nye generation af ESAB's berømte OK 48.00 elektrode giver forbedret ydeevne for svejsning under vanskelige forhold, herunder fremstilling af stål og offshore konstruktioner.

ESAB's OK-serie af svejseelektroder er fabrikanternes foretrukne valg. De giver god indtrængning, ensartet kvalitet, og en stabil lysbue med ganske lidt svejsesprøjt. De har gode mekaniske egenskaber i miljøer med høje eller lave temperaturer, byggepladser med høj luftfugtighed, og udfordrende miljøer. OK-elektroder er nemme at tænde og gentænde, og er velegnede til svejsere på alle erfaringsniveauer.

OK 48.00, nu H4R, tilbyder samme effektivitet, mekaniske egenskaber og enestående svejsbarhed i en moderne sammensætning der er udviklet til at reducere fugtoptag under forhold med stor luftfugtighed. Modstand mod fugtoptag hjælper med at forhindre hydrogen-revner og minsker risikoen for porer, hvilket er særligt kritisk ved anvendelse i offshore konstruktioner.

Kontakt din ESAB-repræsentant for yderligere oplysninger.


ESAB A/S
C.F. Tietgens Vej 7B
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10244714
P nummer: 1002888841

Send til en kollega

0.063