23948sdkhjf
Del siden

ESAB A/S

ESAB leverer alle typer produkter til svejsning og skæring - maskiner, tilsatsmaterialer og tilbehør.

ESAB tilbyder et komplet produktsortiment inden for MIG-, TIG-, elektrode- og pulversvejsning samt alle former for tilsatsmaterialer lige fra rørtråde til beklædte elektroder, hvormed enhver svejseopgave kan løses. Endvidere har ESAB specialiseret sig med et fuldt program af skæreprodukter fra små håndholdte plasmaskærere til store portalskæremaskiner til produktion af hangarskibe.

Udvalget af produkter varierer fra land til land, så undersøg venligst hos dit ESAB salgskontor, hvad der er tilgængeligt i Danmark.

ESAB er repræsenteret i de fleste lande og er en af verdens største producenter og leverandører inden for udstyr til svejsning og skæring
Navnet er synonymt med ledende ekspertise indenfor følgende kerneområder:

* Udstyr og tilbehør til manuel svejsning og skæring
* Tilsatsmaterialer
* Automationsudstyr
* Skæremaskiner

Vore kunder findes i de fleste segmenter, blandt de vigtigste kan nævnes vindmølleindustri, skibsværfter og offshoreindustri samt alle type virksomheder, der arbejder med svejsning og skæring.

Idag - over 100 år efter virksomheden blev etableret - er ESAB-gruppen organiseret i fem geografiske regioner: Europa, Nordamerika*, Sydamerika, Asien og Indien. Fabrikker for produktion af svejsetilsatsmaterialer findes i Tjekkiet, England, Ungarn, Italien, Holland, Polen, Sverige, Mexico, Syd Korea og Indonesien. Svejsemaskiner fremstilles i Tyskland, Polen, Sverige og USA. Skæremaskiner produceres i Tyskland, USA og Indien.

I Europa er ESAB repræsenteret i alle lande enten gennem egne datterselskaber eller agenter. Salg og support er etableret i 80 lande og der er 26 fabrikker fordelt på 4 kontinenter.

ESAB A/S
C.F. Tietgens Vej 7B
6000 Kolding
Danmark
CVR nummer: DK10244714
P nummer: 1002888841

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062