23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pressalit finder inspiration til optimering af kvalitetsstyring hos lpm production.

Hos lpm production er der stolthed over, at en dygtig og anerkendt virksomhed som Pressalit har bemærket at lpm har noget særligt at bidrage med i forhold til sikring af god kvalitet.

Under et kundebesøg blev Jan Mortensen, som er Senior ProductionSpecialist hos Pressalit, meget imponeret over lpm’skvalitetsstyring. Derfor tog han efterfølgende kontakt til lpm ’s kvalitetsansvarlige Nikica Ivo Mrsic, for at høre om han havde mulighed for afsætte et par timertil 6 interesserede fra ledergruppen i Pressalits Supply Chain, som gerne ville have lidt inspiration.

”Pressalit er en god kunde som vi har haft et godt og flerårigt samarbejde med. Derfor sagde vores kvalitetschef Nikica Ivo Mrsic hurtigt ja, til denne forespørgsel” udtaler administrerende direktør Kurt
Andersen. Kurt Andersen lægger heller ikke skjul på at han er stolt over virksomhedens kvalitetsstyring, og han tilføjer, at besøget fra Pressalit er med til at cementere lpm’s statement ”I samarbejde kan vi skabe det andre kun drømmer om... ”.


Under besøget havde man fra Pressalit’s side især fokus pårutiner i forbindelse med opstart, løbende kontroller i produktionen, samt anvendelse og udbredelse af SPC. Derudover ville Pressalit gerne have en generel introtilLPM ’s Q-system, dokumentation, tavlemøder i produktionen og lidt om slutkontrollen.

JanMortensen havde følgende kommentar til besøget hos lpm:
”Pressalits fokusområde ved dette besøg var de kontrolforanstaltninger, som lpm har indført i deres produktion. En høj grad af anvendelse af SPC,samt gode gennemtænkte rutiner i forbindelse med omstillinger i produktionen virkede meget overbevisende. Ligeledes fandt vi lpm ’s egenudviklede automatiske ”stikprøveudtager” tiltalende. Stikprøveudtageren sælges under navnet lpm quick-controller og er en del af virksomhedens Smart Tools serie.

Pressalits besøg hos lpm fandt sted torsdag d. 10 marts

lpm production a/s
Energivej 34
6870 Ølgod
Varde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK32830080
P nummer: 1005223425

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047