23948sdkhjf

lpm production a/s

lpm production a/s er en moderne og idérig dansk fremstillingsvirksomhed, der er specialiseret i komponentproduktion i en bred vifte af metaller samt andre materialer. Metalbearbejdning, CNC fræsning, CNC drejning og 3D opmåling er blandt kompetencerne, og vi er blandt de førende på markedet i kvalitet og leveringssikkerhed. Yderligere gør vore mangeårige kompetence- og produktionsudvikling, at vi er yderst konkurrencedygtige - også på prisen - selv i et globalt marked.

Gennem vores MAX-optimering bidrager vi med meget mere end blot produktion og sikrer, at vores kunder får den bedst mulige løsning ved at tilbyde intelligent re-design, som sikrer omkostningsminimering uden at gå på kompromis med funktionalitet eller kvalitet. Dette muliggøres gennem vores utroligt dygtige personale, som ikke stiller sig tilfreds med andet end at levere sit ypperste.

Vores dygtige medarbejdere og mangeårige erfaring har bragt os skridtet længere. Vores nytænkende udvikler, Michael H. Andersen, som er uddannet produktionstekniker med speciale i industriinnovation og yderligere har flere års erfaring som industriteknikker, har ført an i lanceringen af en serie produkter til optimering af produktionsprocesser. Med serien Smart Tools tilbyder vi produkter, som øger effektiviteten og sænker omkostningerne. Serien tæller foreløbigt tre produkter og er løbende under videreudvikling. Her kan du læse mere om vores Quick-Controller, Quick-Shift og SurfBase.

Som ordreproducerende virksomhed laver vi emner inden for en lang række af materialer og processer hos lpm production. Vores højteknologiske maskinpark og særdeles kompetente medarbejdere gør os til en anderledes engageret samarbejdspartner, og vi tilbyder også produktion af standardemner. Vi producerer blandt andet grisetryner/glasholdere og vinkelmøtrikker.

Et af vore standardemner er glasholderen eller grisetrynen som den også kaldes. Herunder kan du se en glasholder/grisetryne fra lpm production.


For os er ansvarlighed et centralpunkt i alt, vi gør. Dette være sig både i forhold til vores kunder og vores medarbejdere. Hertil kommer det, at vi hos lpm er fuldt ud bevidste om vores samfunds- og miljøansvar. Hos os er det derfor en prioritet at løfte dette ansvar. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores ISO 14001-miljøledelsescertifikat og i vores ansættelsespolitik, hvor vores sociale ansvar spiller en central rolle.

Kontakt os for en uforpligtende forespørgsel på et specifikt emne eller til en generel snak, om hvordan vi kan sikre din konkurrenceevne gennem markedsledende leveringsikkerhed og kvalitet til den bedste pris.

Se alleNyheder

Fakta om lpm production a/s

Adresse
lpm production a/s
Energivej 34
6870 Ølgod

Region
Danmark
Syddanmark
Varde Kommune

Telefon: +45 76982255

Fax: +45 76982254

CVR nummer: DK32830080

P nummer: 1005223425

Ansatte: 46

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Flemming Tranberg
Direkte telefon: +45 75247346

Kurt Andersen
Afdeling: lpm production
Stilling: Fabrikant
Direkte telefon: +45 22961996

Leif Jonsen
Direkte telefon: +45 24460631

Michael Hundebøll Andersen
Afdeling: PTA
Stilling: PTA Teknikker

Send til en kollega

0.266