23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Oilpower har indført scanner på hydrauliklageret

Over 2600 hydraulikkomponenter, bolte og forbrugsvarer på Oilpowers store reservedelslager scannes nu ved hjælp af håndscanner.

Hele lageret er mærket med stregkoder.

Håndteringen af de mange varer er gjort nem og overskuelig ved hjælp af scannerløsningen, der har forenklet processerne hos Oilpower. Der er altid overblik over lageret og større sikkerhed for, at de varer, teknikerne har brug for, er på lager. Samtidig er bestilling af varer nem og effektiv. "Lager systemet er nem at håndtere, og efter implementering sparer vi meget intern tid på varebestilling mv. Disse besparelser kommer kunderne til gode" udtaler Torben Møller-Jensen, adm. direktør.

Genbestilling er blevet forenklet og sat i system. Efter scanning af stregkoderne kan vi nu overføre bestillingerne direkte til leverandøren.

En effektiv løsning i en travl hverdag

Det går stærkt hos Oilpower og derfor har vi, som så mange andre virksomheder, fokus på at bruge tiden rigtigt. Den effektive scannerløsning var en afgørende faktor for Oilpower i valget af leverandør til hydraulikkomponenter. Her var kombinationen af Saniståls brede produktprogram og scannerløsningen til effektiv håndtering af varerne et perfekt match.

www.oilpower.dk

A/S Oilpower Hydraulics
Skippergade 7
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK60515417
P nummer: 1002115826

Send til en kollega

0.031