23948sdkhjf
Del siden

A/S Oilpower Hydraulics

Oilpower Hydraulics A/S er en af Danmarks førende virksomheder, når det gælder hydraulisk udstyr til industrien. Firmaet besidder således stor ekspertise inden for reparation og design af hydraulisk udstyr.

Derudover har vi med stor succes introduceret konkrete forebyggende vedligeholdelses aftaler overfor vore kunder, hvilket er med til at sikre effektiv og stabil produktion.

Oilpower Hydraulics A/S er etableret i 1981 med udgangspunkt i hydraulisk udstyr til fiskeriet.

I dag beskæftiger vi os hovedsageligt med reparationer, fejlfinding og service eftersyn på hydrauliske systemer indenfor offshore og indenfor industrien, hvorfor vi er vant til at arbejde efter meget høje kvalitetskrav.

Vi har således stor erfaring i at fremstille og konstruere industrielle anlæg. Mange års service erfaring har lært medarbejderne alt om vedligeholdelse, valg af rigtig olie, renhed m.m.

Vores velkvalificerede medarbejdere har endvidere mange års erfaring i fejlfinding og reparation af hydraulisk udstyr. Vi kan tilbyde hydraulik service 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Alle komponent reparationer udføres på vores værksted og testes i testbænk bagefter. Test rapport udskrives. Vi lagerfører ligeledes et stort program af hydrauliske reservedele / komponenter.

A/S Oilpower Hydraulics
Skippergade 7
6700 Esbjerg
Danmark
CVR nummer: DK60515417
P nummer: 1002115826

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047