23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En solid kompetenceleverandør i konstant bevægelse

RIVAL har udviklet sig til at være en attraktiv underleverandør til både det krævende olie- og gasmarked og dansk industri. Udviklingen stopper ikke her. Man arbejder kontinuerligt på at forbedre og fintune positionen som kompetenceleverandør.

Direktør Carsten Tønnes fra RIVAL har flere områder i tankerne, når han påpeger, at RIVAL er i konstant bevægelse. Det gælder udviklingen af virksomheden, samarbejdet med kunderne, medarbejdernes kompetencer og holdninger samt udnyttelsen af kapaciteten på den solide maskinpark. Alt sker for konstant at forbedre positionen som kompetenceleverandør.

RIVAL-pakken
”Hos RIVAL er vi i dag en solid kompetenceleverandør,” siger Carsten Tønnes. ”Det betyder, at vores kunder – uanset hvilken ordre de placerer hos os – altid får tilbuddet om den fulde RIVAL-pakke, når det er relevant. Pakken indeholder bl.a. tæt sparring om produktionsprocessen og leverancer i høj kvalitet, der leveres til tiden med den rette dokumentation. Hertil kommer målerapporter, materialecertifikater og ordentlighed gennem hele processen.”

Stærk DNA
”Det ligger således i vores medarbejderes DNA at udnytte alle virksomhedens kompetencer bedst muligt i alle opgaver. Det betyder også, at vi altid forholder os kritisk til kundens opgave for at finde frem til den rigtige løsning. Dermed får kunden det, de har behov for og ikke nødvendigvis det, de har bedt om.”

Emner til konkurrencedygtige priser
RIVAL skal både arbejde med løbende at udvikle indholdet i RIVAL-pakken og konstant øge produktiviteten for at kunne sikre leverancer til fornuftige priser. ”Et af vores fokusområder er derfor at arbejde på en endnu bedre udnyttelse af kapaciteten på vores maskiner,” siger Carsten
Tønnes. ”Det er et krav til danske industrivirksomheder i dag, at maskinerne ikke bare skal køre i dagtimerne. Vi skal kunne konkurrere med Østeuropa rent prismæssigt og samtidigt gøre det bedre end disse ”kolleger”, når det gælder alt det, som findes i RIVAL-pakken.”

Fokus på totalomkostninger
”Som kompetenceleverandør kan vi således sikre kunden en løsning med fokus på de totale omkostninger, hvor der ikke kommer overraskelser efterfølgende. Her kommer eksempelvis ikke yderligere omkostninger til kvalitetssikring eller som følge af forsinkelse,” siger Carsten Tønnes. ”Vi skræddersyr leverancen til kunden, og i kraft af vores længerevarende samarbejde med mange kunder kan vi i højere og højere grad drage nytte af vores kendskab til kunden og dennes produkter i fremtidige leverancer. Det oplever vi i høj grad også, at kunderne værdsætter i det daglige samarbejde, og det er grundlaget for, at vi fortsætter udviklingen ad den vej.”

RIVAL A/S
Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46293819
P nummer: 1001879267

Send til en kollega

0.047