23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar på trykluften med 500-R

Lydniveauet er nedsat med 71% og luftbesparelsen er oppe på 51% i forhold til et 5mm hul med den nye blæsepistol fra SILVENT. Pistolen opfylder kravene til støj-emissioner fra EUs maskindirektiv og OSHA sikkerhedsregler

Hos AVS Danmark tager vi sikkerhed og miljø meget alvorligt, og vi arbejder kontinuerligt på at tilbyde løsninger til forbedring ved brug af trykluft. Med et bredt produktprogram sikrer vi, at kunderne altid tilbydes de bedste muligheder for at opnå et bedre arbejdsmiljø.

Vi lægger vægt på udvikling og er på forkant med den nyeste viden og de nyeste teknologier, så vores kompetencer matcher behovene i industrien.

Det nyeste skud på stammen er SILVENT 500-R, som er den nye generation af sikkerhedspistoler - specielt udviklet til blæseapplikationer, hvor man vil undgå ridser på udstyr og produkter.

500-R er udstyret med en Laval-dyse, som indgår i SILVENTs nye serie ”SILVENT SOFT”. Luftdysen er specielfremstillet af EPDM gummi for at minimere risikoen for ridser og skrammer. Produktet opfylder den unikke kombination af ridsebeskyttelse og høj blæsekraft ved at anvende SILVENTs patenterede Laval teknologi.

Lydniveauet er nedsat med 71% og luftbesparelsen er oppe på 51% i forhold til et 5mm hul.

Pistolen opfylder kravene til støj-emissioner fra EUs maskindirektiv og OSHA sikkerhedsregler. Pistolen er patenteret.

Navnet SILVENT er en sammentrækning af det latinske Silencium Ventum, der betyder stille vind.

Lige siden grundlæggelsen har SILVENT helliget sig forskning og udvikling med det formål at designe effektive produkter som sænker støjniveauet, sparer energi og opfylder de stadig strengere sikkerhedskrav ved brug af trykluft.

AVS arbejder målrettet på at forbedre arbejdsvilkårene for de mennesker, der arbejder med trykluft hver dag – derfor forhandler vi produkter fra SILVENT. SILVENTs teknologi er i dag et velkendt begreb verden over og produkterne er udviklet til at reducere støj, så høreskader undgås.

Se de tekniske specifikationer på vores hjemmeside - klik her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.062