23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Technoflex stempel akkumulatorer

I dag er vores produkter omfatter stempel akkumulatorer, hydrauliske systemer, og brugerdefinerede hydrauliske og pneumatiske cylindre.

Technoflex og Kocsis Technologies, Inc. er dedikeret til at tjene mange fluidtekniske industrier med den højeste kvalitet produkter og tjenester. Vi er en komplet service og hydraulisk fabrikant.

I dag er vores produkter omfatter stempel akkumulatorer, hydrauliske systemer, og brugerdefinerede hydrauliske og pneumatiske cylindre. Sammen med vores produkter, er vi forpligtet til at levere kundeservice i verdensklasse gennem vores salg, teknik og kvalitet afdelinger.

Technoflex og Kocsis kvalitetskontrol program, som er optaget af vores daglige drift, og stræber efter højere standarder gennem løbende forbedringer.

En anden vigtig for Technoflex og Kocsis Tech aktiv er vores forpligtelse til geninvestering i vores virksomheder. Vi fortsætter med at opdatere den teknologi til rådighed for vores kunder og medarbejdere inden for områderne produkt testning, produktionsudstyr, computer hardware og software. Ved at tilbyde vores ressourcer med en stærk forpligtelse til kvalitet, løbende forbedring, og kundeservice, vi har til hensigt at tjene dig med kun den højeste kvalitet produkter og tjenester.

Technoflex ApS
Industrivej 21
8653 Them
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29516227
P nummer: 1012210392

Kontaktperson

SM
Søren Mortensen
Direktør
+45 87244545 sm@technoflex.dk

Send til en kollega

0.047