23948sdkhjf

Technoflex ApS

Mange års erfaring med vores produkter og i vores marked, har medført en stor ekspertise indenfor området koblinger, transmissionsteknik generelt og udstyr til diesel- og gasmotorer.

TECHNOFLEX har indenfor meget kort tid udviklet sig til en succesrig leverandør af kvalitets komponenter indenfor væske og motor teknikker.

I dag producerer og distribuerer TECHNOFLEX et udvalgt program af koblinger til stationære og mobile applikationer, stive og dæmpende pumpe grupper til IEC og NEMA motorer, olie beholdere i aluminium ikke at forglemme et komplet program af olie kølere og temperatur vekslere inklusive en lang række tilbehør.

Det tætte samarbejde med Lovejoy Inc og Raja-Lovejoy GmbH. såvel som den kundeorienterede måde at tænke på, sammen med pakken af højt motiverede og teamorienterede ansatte konstituerer en base for yderligere udvikling af fornyelse, produkter og services.

Kunder
Stort set alle større nationale og internationale firmaer indenfor de hydrauliske og mekaniske ingeniørfaglige sektorer tæller blandt TECHNO FLEX’ kunder.
Yderligere investeringer i undersøgelser, produktionsoptimering, kvalitet og service sikrer at Raja-Lovejoy er og forbliver en pålidelig og kompetent partner for Technoflex.

Fremtiden
Den videre udvikling af eksisterende markeder, etableringen af nye standarter og nicher såvel som engagement fra Lovejoy Inc.’s samt Raja-Lovejoy GmbH. Tilbyder nye og lovende forandringer i TECHNOFLEX’ fremtid.

Se alleNyheder

Fakta om Technoflex ApS

Adresse
Technoflex ApS
Industrivej 21
8653 Them

Region
Danmark
Midtjylland
Silkeborg Kommune

Telefon: +45 87244545

Fax: +45 87244549

CVR nummer: DK29516227

P nummer: 1012210392

Ansatte: 4

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Liga Birzniece
Afdeling: Salg
Direkte telefon: +45 24797784

Søren Mortensen
Stilling: Direktør
Direkte telefon: +45 87244545

Send til en kollega

0.235