23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Indgår aftale i million-klassen med Philips B.V. Holland

Anmasi har netop indgået et samarbejde med Philips i Holland, det drejer sig om to store vaskeanlæg i millionklassen til rensning af emner i en in-line produktion, hvor der kommer et emne hver 0,9 sek.

Valget faldt på Anmasi A/S
Philips valgte Anmasi pga. Jan Hedeby Sørensens mangeårige erfaring og knowhow med projektering og udvikling af netop in-line vaskeanlæg.
Anmasi udvikler idag forskellige typer af gennemløbsvaskere, enten som en bånd- eller kurve løsning, alt efter kundens behov.

Hele processen
Projektets forløb tager i høj grad udgangspunkt i udvikling og produktion, i tæt samarbejde med kunden og deres udviklingsafdeling. Projektet tager udgangspunkt i tre faser:

Fase 1: Udvikling og produktion af demo-anlæg i et mindre format til test over en 3 måneders periode i kundens udviklingsafdeling. Her testes hovedsageligt de forskellige kemikalier, og hvordan de opfører sig i maskinen under ultralydsrensning, spuleskyl og tørring. Dertil skal selve det logistiske setup med håndteringen af alle de emner gennemtestes.

Fase 2: Produktion af de to originale anlæg til deres special produktion I Holland, der er udviklet udfra de erfaringer som er blevet gjort, i den tre måneders testperiode i udviklingsafdelingen.

Fase 3: Levering og indkørsel af vaskeanlæg, hvor vi over en periode på 1-2 uger, håndtere alt installation, indkørsel og finjustering af vaskeanlægget, som skal køre i døgndrift året rundt.

Hele processen bliver varetaget af Anmasi, i samarbejde med vores hollandske forhandler og den endelige levering forventes afsluttet i foråret 2015.


Anmasi A/S
Thorsvej 240
7200 Grindsted
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34720231
P nummer: 1017992240

Kontaktperson

Anders Hedeby Sørensen
Sales Executive
+45 76500232 ah@anmasi.dk

Send til en kollega

0.047