23948sdkhjf
Del siden

Anmasi A/S

OM OS

Vi er et dedikeret team af medarbejdere, som målrettet arbejder imod at levere de bedste løsninger til jer som kunde. Vi stræber efter at levere en værdiskabende, bæredygtig og fremtidssikret løsning, som frem for alt også er brugervenlig. Dette er fælles for alle vores løsninger, og i vil opleve at vi altid er med jer hele vejen i processen uanset omfanget af opgaven.

HISTORIEN BAG

Virksomheden er grundlagt af Jan Hedeby Sørensen, der med sine mere end 25 års erfaring i branchen, ønskede at skabe en mere kundefokuseret virksomhed, der er med kunden hele vejen, hvor samarbejde og løsningen er i fokus. Derfor håndterer Anmasi i dag, alt fra det rigtige vaskeanlæg og logistikken til kemien.

DET VI KAN

Vi er specialiseret indenfor alt der har med vaske- og renseteknologi til industrien at gøre, og har et bredt sortiment af standard løsninger, men arbejder i høj grad også med specialiserede løsninger til eksempelvis robotceller. Vores viden er i høj grad specialiseret indenfor: ultralydsrensning, spulevask, kemi og opløsningsmidler.


Når vi bliver stillet en opgave, er det altid med udgangspunkt i en bæredygtig løsning, som sætter både klimaet, arbejdsmiljøet og kvaliteten i højsædet. Vi tror på at god service og omhu altid giver det bedste resultat.

Løsninger
Vi er specialiseret i vandbaserede løsninger, som tager udgangspunkt fire områder:
- Maskinløsningen (ultralydsrensning, spulevask, dyppeanordning etc.)
- Kemiløsningen (vandbaseret, opløsningsmiddel)
- Filtrering af procesvæsken til genanvendelse (Olieseparator, posefilter, patronfilter etc.)
- Logistikken (Lineær portalkran, Båndløsning, Robothåndtering, manuel betjening)

Anmasi A/S
Thorsvej 240
7200 Grindsted
Danmark
CVR nummer: DK34720231
P nummer: 1017992240
16
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.062