23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RIVAL er nu Achilles akkrediteret

RIVAL er blevet akkrediteret i det globale Achilles samarbejde. ”Vi har hørt meget godt om Achilles,” siger Henrik Holvad. ”Nu glæder vi os til at teste det af i praksis.”

Kvalitet på Champions League niveau
"Vi har gennem de sidste mange år haft et rigtigt højt kvalitetsniveau,” siger Henrik Holvad. ”Men med de investeringer, vi har foretaget i 2012, og den uddannelse og forbedringer af alle procedurer m.v., som er gennemført i forbindelse med vores ISO certificering, har vi nu bragt vores kvalitetsniveau fra noget, som var rigtigt godt, til Champions League niveau.”

Hos RIVAL dokumenterer man løbende kvaliteten gennem registrering af kassationsprocent og leveringsevne. Begge tal opdateres løbende på RIVALs hjemmeside. På begge områder er resultaterne for året pænt og på mål.

Denne tendens bekræftes af en af RIVALs større kunder, som planlægger at udvide samarbejdet med RIVAL i 2013. Indkøbschefen udtaler således om samarbejdet med RIVAL: ”RIVAL har leveret uden fejl hver evig eneste gang.” Og det er netop den målsætning, Henrik Holvad og hans medarbejdere på RIVAL arbejder ud fra. At kunderne kan have 100 % tillid til RIVALs kompetencer, kvalitetsniveau samt leveringsevne.

RIVAL A/S
Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46293819
P nummer: 1001879267

Kontaktperson

Henrik Holvad
Adm. direktør
+45 87885580 hh@rival.dk

Send til en kollega

0.079