23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ultralydsrensning efterspørges i stigende grad af fødevareindustrien

Fødevareindustrien har fået øjnene op for ultralydsrensning, en effektiv metode til at rense alle type emner. Ultralyds evne til at rense i dybden og levere et unikt resultat spiller godt sammen med de høje renhedskrav, der er i fødevareindustrien.

Stadig flere virksomheder i fødevarebranchen kontakter os angående mulighederne for brug af ultralydsrensning, både i små- og store sammenhænge.

Opgaverne kan være meget forskellige, om det er til en vedligeholdelsesafdeling, som skal vedligeholde diverse tilsmudsede komponenter fra produktionen, eller om det er til kontinuerlig rensning i produktionen.
Ultralydsrensning kan eksempelvis indbygges i slagterilinjer til kontinuerlig rensning af conveyer baner- og kæder med ophæng som så løbende gøres effektivt rene.

Vi har oplevet at skulle rense alt fra filtre, varmelegemer, slagterikroge samt diverse stålkomponenter til bla. rensning af rørsamlinger, bolte, værktøj etc.
Fælles for alle maskinerne er at de er tilpasset den enkelte kunde med det formål at optimere de daglige arbejdsgange, så de bliver mere effektive både for medarbejderen- og virksomheden.

Anmasi A/S
Thorsvej 240
7200 Grindsted
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34720231
P nummer: 1017992240

Kontaktperson

Anders Hedeby Sørensen
Sales Executive
+45 76500232 ah@anmasi.dk

Send til en kollega

0.047