23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udvidet opskæringskapacitet hos Nordisk Plast

Øget opskæringskapacitet ved intern optimering på hele 15% - skal sikre kunderne dag til dag levering på plast-halvfabrikata også på perfekt tilpassede produkter i plader, stænger og rør.

Det har altid været afgørende for Nordisk Plast, at kunne levere dag til dag opgaver i plasthalvfabrikata til kunder i hele Danmark. Samtidig er det naturligvis vigtigt, at man til stadighed har kunnet levere 1.klasses produkter til markedets mest konkurrencedygtige priser og betingelser.

Denne lidt ambitiøse filosofi, lader sig kun gøre i en evig jagt på det optimale flow i virksomheden. Her tænkes bl.a. på optimalt indkøb, lageroptimering og placering af produkter tæt på kunden. Men også på hvordan man håndterer produkterne før de kommer til kunden... indpakning og ikke mindst opskæring af produkter -

Hos Nordisk Plast, kan man få opskåret alle produkter i plader, stænger og rør. DAG til DAG levering, hvis opgaven bestilles før middag, ofte helt frem til kl. 14. Denne service er nu optimeret og derfor kan der pr. d.d. tilbydes øget kapacitet på opsavning af plader.

Ved en optimering, at udstyr, klinger og ikke mindst arbejdstidsplanlægning har det lykkedes Nordisk Plast, at udvide opskæringskapacitet med hele 15% - Derved fastholder Nordisk Plast sin position, som branchens hurtigste plast leverandør på opskæring og Fixmåls opgaver i både teknisk plast og plast til bla skilte og reklame.

Nordisk Plast har 3 plade format save, som arbejder fra kl. 6.00 til 16.00
de klarer formater op til 4000 x 4000 mm i tykkelser op til 120 mm
Der tilbydes tolerancer ned til +/- 0,2 mm - Standard er +/-0,3

Der opskæres ligeledes rundstænger og emnerør i op til Ø 440 mm

Derudover kan der tilbydes opskæring af Plexiglas® rør - som normalt er en lidt udfordrende opgave.

Spørg os gerne, på din næste opgave i plasthalvfabrikata og se vores lagerprogram på www.nordiskplast.dk

Nordisk Plast
Virkevangen 80, Assentoft
8960 Randers SØ
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK44065118
P nummer: 1016781866

Send til en kollega

0.032