23948sdkhjf
Del siden

Nordisk Plast

Nordisk Plast står i dag som en yderst velkonsolideret og velrenommeret leverandør af plasthalvfabrikata. På ganske få år har Nordisk Plast opnået en solid position på det nordiske marked.

Vi arbejder efter et koncept om at flytte de varer, som efterspørges tættere på kunden. Vores meget brede sortiment, som altid tilpasses kundens behov og ønsker, omfatter gode kvalitetsprodukter. Når vi vælger leverandører, sker det udelukkende efter kvalitet og service. Alle leverandører til Nordisk Plast er velkendte og nogle af Europas største og naturligvis alle certificeret i henhold til DIN ISO 9001.

Nordisk Plast er udelukkende en ”ren grossist” - kun salg af plasthalvfabrikata, samt opskæring heraf med mulighed for dag til dag levering.
Service hos os er ikke kun et slagord, men består at flere dele: Et godt bredt sortiment, råd og vejledning, tilpasning af produkterne, kort leveringstid, hurtighed og fleksibilitet

På vores hjemmeside kan man læse mere om os - herunder vores leveringsprogram.

Nordisk Plast er en virksomhed med en begrænset, men toptrimmet administration. Takket være en række dygtige medarbejdere er vi særdeles effektive, hvilket også er kendetegnende for den måde, hvorpå vores daglige arbejde foregår. Denne effektivitet har igen en afsmittende virkning på vores priser. For selv om vi leverer produkter af meget høj kvalitet, kan vi altid tilbyde dem til yderst fornuftige priser.

Nordisk Plast
Virkevangen 80, Assentoft
8960 Randers SØ
Danmark
CVR nummer: DK44065118
P nummer: 1016781866

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.047